top of page
AIDA HAJÓUTAK

Az AIDA hajóút mindenkit boldoggá tesz. Élvezheti a kulináris kényeztető programot teljes ellátással és válogatott italokkal, és megtapasztalhatja a pihenést a kényelmes, szeretettel berendezett kabinokban. Az AIDA családbarát ajánlatokkal szórakozást és kalandot kínál a gyerekeknek és tizenéveseknek. Az aktívak számára a fitnesz a legmodernebb berendezéseken, a tanfolyamok széles választékával, valamint a szabadtéri sportteraszokon is elérhető. A nagyszerű, változatos szórakozási lehetőségek, amelyek élvezhetővé teszik az AIDA-val tett minden utat, és amelyekhez csatlakozhat és ünnepelhet. A legjobb időjárást úszás, napozás és pihenés közben élvezheti a tágas szabadtéri teraszokon. Személyzetünk német nyelven fogadja Önt a fedélzeten, és nem hagy kívánnivalót maga után. Számunkra a szívélyes kiszolgálás az AIDA mosolyával alapvető fontosságú, hogy a legszebb időt az Ön álomnyaralásán tölthesse. A biztonságos nyaralás átfogó egészségügyi és higiéniai koncepcióval biztosítja az Ön személyes jólétét. Az AIDA összes inkluzív szolgáltatása itt található.

AIDAaura.png

AIDAAURA

Az AIDAaura fedélzetén különösen személyes légkörre, sportos változatosságra és tengerre néző pihenésre számíthat. A kreatív műhelyek lehetőséget nyújtanak arra is, hogy szélesítsd a látókörödet! Az AIDAaura fedélzetén megtapasztalhatja álmai nyaralását, és minden nap valami újat élvezhet.

AIDAbella.png

AIDABELLA

Vásároljon különleges ajándéktárgyakat a művészeti aukción, próbáljon ki új, ízletes felfedezéseket a kulináris műhelyben, pihenjen a wellness-oázisban, vagy élvezze a lélegzetelállító szórakozást a Theatriumban. Az AIDAbella fedélzetén álomszerű élmények sokasága várja Önt!

AIDAblu.png

AIDABLU

Élmények széles választéka várja Önt az AIDAblu fedélzetén! Lazítson wellness-oázisunkban, vagy bulizzon egész éjjel az Anytime bárban. Az exkluzív konyha szerelmesei a Rossini ínyenc étteremben juthatnak pénzükhöz, a színes sokszínűséget pedig a művészeti galériában tapasztalhatják meg.

AIDAcosma.png

AIDACOSMA

Mit szólna egy koktélhoz egy enyhe szellővel a fedélzeten? Izgalmas előadás a Teátriumban? Tökéletes lassítással a Body & Soul Organic Spa-ban? Nem számít, hogy mire van kedve, az AIDAcosmán minden utazási álom valóra válik.

AIDAdiva.png

AIDADIVA

A világ legjobb pizzája, másnapig tartó tánc, tökéletes időtöltés a medence fedélzetén vagy egy tágas wellness részleg különösen szép kilátással várja Önt! Az AIDAdiva fedélzetén megtapasztalhatja álmai nyaralását, és minden nap valami újat élvezhet.

AIDAluna.png

AIDALUNA

A világ legjobb pizzája, szaunavilág gyönyörű kilátással, bulizás a medencepartin alkonyatig, vagy futás a napfelkelte felé. Az AIDAluna fedélzetén számos lehetősége van arra, hogy élvezze álmai nyaralását!

AIDAmar.png

AIDAMAR

Reggeltől estig változatosság várja Önt az AIDAmar fedélzetén! Kocogjon a napfelkelte felé, élvezze a mély relaxációt a fantasztikus kilátással rendelkező szaunavilágban, tapasztalja meg az izgalmas szórakozást, és bármikor élvezze a kulináris élvezeteket. Álmai nyaralása vár!

AIDAnova.png

AIDANOVA

Fedezze fel a lenyűgöző változatosságot és a hihetetlen lehetőségeket. Izgalmas műsorok, nyugodt órák a Beach Clubban, kulináris világkörüli utazás és időutazás a vacsoránál.

AIDAperla.png

AIDAPERLA

Fedezze fel a lenyűgöző változatosságot és a hihetetlen lehetőségeket. Az AIDAperla fedélzetén két fedélzeten átívelő vásárlási paradicsomra, a festői hullámtérre nyíló panorámás kilátásra, a Beach Clubban garantált jó időre, izgalmas szórakozásra és minőségi időtöltésre számíthat a végtelenített medencében.

AIDAprima.png

AIDAPRIMA

Fedezze fel a lenyűgöző változatosságot és a hihetetlen lehetőségeket. Az AIDAprima fedélzetén a Four Elementsben hegymászó akcióra, a festői hullámtér panorámás kilátására, varázslatos naplementékre és mindig tökéletes kilátásra számíthat a Skywalkról.

AIDAsol.png

AIDASOL

Az Ön otthona a tengeren, nagy választékkal! Pihenjen a wellnessrészlegben, vagy töltse el a tökéletes időt a medence fedélzetén. Vacsorára a sörfőzde frissen csapolt sörét nem szabad kihagyni, mielőtt a napot az Anytime bárban tartandó nagyszabású ünnepségekkel zárnánk. Döntse el, hogy milyen legyen álmai nyaralása az AIDAsol fedélzetén!

AIDAstella.png

AIDASTELLA

Az Ön ízlésének megfelelő nyaralás! Fedezze fel az AIDAstella fedélzetén található számos látnivalót. Nemcsak felejthetetlen úti célok várják Önt, hanem a legjobb időben a tiszta kikapcsolódás a wellnessrészlegünkön vagy a medence fedélzetén.

Minden AIDA hajóút különleges élmény. Mivel a várakozás a legjobb öröm, már most felfedezheti az AIDA körutazás számos lehetőségét. Vegyük az irányt lenyűgöző távoli helyek és izgalmas kirándulóhelyek felé, és élvezzük az év legjobb időszakát a tengeren.

Akár a Kanári-szigetek télen, akár Észak-Európa tavasszal, akár egy rövid utazás, akár egy világkörüli út - az AIDA-val minden nyaralási álma valóra válhat. Egyedül, párban vagy az egész családdal: 12 tengerjáró hajónkon mindenki megtalálja a kedvenc helyét a gondtalan nyaraláshoz. Első osztályú szolgáltatásainkkal és magas minőségi színvonalunkkal személyzetünk mindenkor biztosítja, hogy Ön minden gond nélkül tölthesse velünk az utazását.

TERVEZD VELÜNK HAJÓUTAD

Mire van szükségem az utazásomhoz? Hol lehet tesztelni? Mire számíthatok a fedélzeten? Kérdések és kérdések, amelyekre szívesen válaszolunk. Nyaralási iránytűnkben minden fontos információt megtalál.

Otthon a tengeren. Tengerre néző kabin, erkély vagy extra hely egy lakosztályban - Ön dönti el, hogyan szeretne aludni csókos hajóinkon. Találja meg álmai kabinját most az AIDA kabinkereső segítségével!

bottom of page