Csoportos hajóutak

Magyar nyelvű idegenvezetővel

már 539 900 Ft/fő-től

Costa csoportos hajóutak

már 369 900 Ft/fő-től

MSC csoportos hajóutak

már 649 900 Ft/fő-től

NCL csoportos hajóutak

 

AIDA Kreuzfahrten

Minden AIDA hajóút különleges élmény. Mivel a várakozás a legjobb öröm, már most felfedezheti az AIDA körutazás számos lehetőségét. Vegyük az irányt lenyűgöző távoli helyek és izgalmas kirándulóhelyek felé, és élvezzük az év legjobb időszakát a tengeren.

Legyen szó a Kanári-szigetekről télen vagy Észak-Európáról tavasszal, egy rövid utazásról vagy egy világkörüli útról - az AIDA-val minden nyaralási álom valóra válhat. Egyedül, párban vagy az egész családdal: 13 tengerjáró hajónkon mindenki megtalálja a kedvenc helyét a gondtalan nyaraláshoz. Első osztályú szolgáltatásainkkal és magas minőségi színvonalunkkal személyzetünk mindenkor biztosítja, hogy Ön minden gond nélkül tölthesse velünk az utazását.

AIDAaura

A fedélzeten megtapasztalhatja a világ leghíresebb olasz városának, Velencének a hangulatát: a Calle és a San Marco tér által ihletett belső terektől a medencékkel ellátott külső terekig. Jöjjön a Costa Venezia fedélzetére.

AIDAbella

Costa Smeralda az olasz dolce vita szinonimája; gondtalan, a szellő fodrozza a hajad, mindig a tengerre néz, és utat tör a felelős innováció és az egyre fenntarthatóbb utazás felé.

AIDAblu

A fedélzeten megtapasztalhatja a művészet híres városának, Firenzének a hangulatát; a hajó egész területén található firenzei műalkotásoktól kezdve a kültéri területek medencéiig, napozóágyakig és napernyőkig, amelyek ízelítőt adnak a Riviéra életéből.

AIDAcosma

"A világ egyre színesebbé válik" mottóval az AIDAcosma 2022. április 9-én egy színes zenei és fényshow keretében került felkeresztelésre a hamburgi kikötőben. Az AIDA Cruises második cseppfolyósított földgázzal működő hajója a tizenegyszeres pályakerékpáros világbajnok Kristina Vogel nevét viseli.  
Késő este az AIDAcosma a fedélzetről induló fényjátékkal búcsúzott Hamburgtól, amely a hamburgi Elbphilharmonie és Landungsbrücken mellett a Teufelsbrückbe való induláskor zajlott. A kéthetes keresztelő hajóút a húsvéti ünnepek alatt, 2022. április 23-ig tart Palma de Mallorcára.
Az AIDAcosma 2022. április 23. és október 29. között Palma (Mallorca) és Barcelona között kínál majd utakat. 2022 őszétől az AIDAcosma a napsütötte téli úti cél, Dubai felé veszi az irányt.

AIDAdiva

A Costa Toscana egyedi stílussal jelentkezik, amelyet az egyik leghíresebb olasz régió stílusa, művészete, kultúrája és ízlése ihletett.

AIDAluna

A fedélzeten megtapasztalhatja a világ leghíresebb olasz városának, Velencének a hangulatát: a Calle és a San Marco tér által ihletett belső terektől a medencékkel ellátott külső terekig. Jöjjön a Costa Venezia fedélzetére.

AIDAmar

Egy nagy hajó, amit meg kell tapasztalni. A Costa Fascinosa tökéletes egy kötetlen, szórakozással teli nyaraláshoz. Modern és sokoldalú művészeti alkotásokkal rendelkezik.

AIDAnova

A 2014-ben indított Costa Diadema a kikapcsolódásra és szórakozásra épült, rengeteg fedélzeti tevékenységgel, élénk bárokkal, ínyenc éttermekkel és a wellnessrészleggel.

AIDAperla

A Costa Pacifica a Guinness Rekordok Könyvének birtokosa, mivel Genovában ugyanazon a napon keresztelték meg, mint a Costa Luminosát. Témája "a zene hajója", a berendezési tárgyak és a fedélzetek nevei mind a zene világához kapcsolódnak.

AIDAprima

Az innovatív kialakítás és a minőségi anyagok a Costa Luminosát ékszerként ragyogtatják fel. A Costa Luminosa már többször körbeutazta a világot, mivel mérete alkalmassá teszi a Panama-csatornán való átkelésre.

AIDAsol

Álmai valósággá válnak a Costa Favolosa fedélzetén. Ahogy a neve is mutatja, egy mesés hajón vagyunk. Egy igazi mérnöki bravúr, amely minden kényelmet és teret biztosít kedvenc tevékenységeihez: sportoláshoz, pihenéshez és jó ételekhez.

AIDAstella

A Costa Fortuna a múlt óceánjárói előtt tiszteleg. Szimbolikusan a legendás genovai Sestri Ponente hajógyárban épült, és a Costa Magica testvére. Mottója a "first class", ami a berendezés kifinomultságát és a légkör eleganciáját illeti.

AIDAvita

A fedélzeten megtapasztalhatja a világ leghíresebb olasz városának, Velencének a hangulatát: a Calle és a San Marco tér által ihletett belső terektől a medencékkel ellátott külső terekig. Jöjjön a Costa Venezia fedélzetére.

 

Hajóút ajánlatkérés

Tegye felejthetetlenné a következő nyaralását

Mint szinte minden utazási döntés esetében, a legjobb hajóút mindig az a hajóút, amelyik a legjobban megfelel Önnek. Norvégia fjordjain szeretne felhajózni, vagy inkább a Földközi-tenger türkizkék vizein szeretne hajózni? Családját egy tematikus, Disney-figurák által látogatott hajóút érdekli, vagy Ön és párja egy meghitt, romantikus folyami utazásra vágyik? Inkább szmokingot vagy egy strapabíró túrabotot csomagolna? Az utazások és az úti célok egyre bővülő választékával még a szkeptikusok is találnak itt valamit, ami felkelti az érdeklődésüket. A hagyományos családbarát vonalaktól a kisebb, speciálisabb körutazásokig a Travel + Leisure segít eligazodni ezeken a forgalmas vizeken.

Thanks for submitting! We’ll send you a price quote soon.

 

AIDA Kreuzfahrten

A Carnival Corporation & plc-nél a legfőbb felelősségünk és prioritásunk a biztonságos működés, a környezetvédelem és a törvények betartása a világ minden részén, ahol járunk.
Ennek alapján arra törekszünk, hogy vendégeinknek olyan páratlan nyaralást biztosítsunk, amely folyamatosan felülmúlja elvárásaikat, és ezáltal kiemelkedő részvényesi értéket teremtsünk. Elkötelezettek vagyunk a befogadáson és a sokszínűség erején alapuló pozitív és méltányos vállalati kultúra iránt. Integritással, bizalommal és egymás iránti tisztelettel dolgozunk, és mindig együttműködésre, őszinteségre, nyitottságra és átláthatóságra törekszünk.
Arra törekszünk, hogy példamutató vállalati polgárként még jobbá tegyük azokat az embereket és helyeket, amelyekkel kapcsolatban állunk.