Csoportos hajóutak

Magyar nyelvű idegenvezetővel

már 539 900 Ft/fő-től

Costa csoportos hajóutak

már 369 900 Ft/fő-től

MSC csoportos hajóutak

már 649 900 Ft/fő-től

NCL csoportos hajóutak

 

Costa Cruises

Művészi, elegáns, alacsony környezeti terheléssel: fedezze fel flottánk sokszínűségét, a legrangosabb sétahajóktól a legújabb generációs zászlóshajókig, amelyeket úgy terveztek, hogy tiszteletben tartsák a tengert.

Minden hajó egy másik világ vár rád. Minden hajónak megvan a maga egyedi stílusa és minden, amire szüksége lehet egy felejthetetlen hajóúthoz, mindig Olaszország legjobbjaival. Nézze meg, és kezdjen el böngészni flottánk éttermei, színházai és kabinjai között!

Costa Deliziosa

A Costa Deliziosa a Costa flotta igazi ékköve: egyszerre elegáns és kényelmes, az olasz stílus igazi kifejezője. A hajó művészeti projektjében fiatal művészek és nagymesterek egyaránt részt vettek.

Costa Diadema

A 2014-ben indított Costa Diadema a kikapcsolódásra és szórakozásra épült, rengeteg fedélzeti tevékenységgel, élénk bárokkal, ínyenc éttermekkel és a wellnessrészleggel.

Costa Fascinosa

Egy nagy hajó, amit meg kell tapasztalni. A Costa Fascinosa tökéletes egy kötetlen, szórakozással teli nyaraláshoz. Modern és sokoldalú művészeti alkotásokkal rendelkezik.

Costa Favolosa

Álmai valósággá válnak a Costa Favolosa fedélzetén. Ahogy a neve is mutatja, egy mesés hajón vagyunk. Egy igazi mérnöki bravúr, amely minden kényelmet és teret biztosít kedvenc tevékenységeihez: sportoláshoz, pihenéshez és jó ételekhez.

Costa Firenze

A fedélzeten megtapasztalhatja a művészet híres városának, Firenzének a hangulatát; a hajó egész területén található firenzei műalkotásoktól kezdve a kültéri területek medencéiig, napozóágyakig és napernyőkig, amelyek ízelítőt adnak a Riviéra életéből.

Costa Fortuna

A Costa Fortuna a múlt óceánjárói előtt tiszteleg. Szimbolikusan a legendás genovai Sestri Ponente hajógyárban épült, és a Costa Magica testvére. Mottója a "first class", ami a berendezés kifinomultságát és a légkör eleganciáját illeti.

Costa Luminosa

Az innovatív kialakítás és a minőségi anyagok a Costa Luminosát ékszerként ragyogtatják fel. A Costa Luminosa már többször körbeutazta a világot, mivel mérete alkalmassá teszi a Panama-csatornán való átkelésre.

Costa Pacifica

A Costa Pacifica a Guinness Rekordok Könyvének birtokosa, mivel Genovában ugyanazon a napon keresztelték meg, mint a Costa Luminosát. Témája "a zene hajója", a berendezési tárgyak és a fedélzetek nevei mind a zene világához kapcsolódnak.

Costa Smeralda

Costa Smeralda az olasz dolce vita szinonimája; gondtalan, a szellő fodrozza a hajad, mindig a tengerre néz, és utat tör a felelős innováció és az egyre fenntarthatóbb utazás felé.

Costa Toscana

A Costa Toscana egyedi stílussal jelentkezik, amelyet az egyik leghíresebb olasz régió stílusa, művészete, kultúrája és ízlése ihletett.

Costa Venezia

A fedélzeten megtapasztalhatja a világ leghíresebb olasz városának, Velencének a hangulatát: a Calle és a San Marco tér által ihletett belső terektől a medencékkel ellátott külső terekig. Jöjjön a Costa Venezia fedélzetére.

 

Hajóút ajánlatkérés

Tegye felejthetetlenné a következő nyaralását

Mint szinte minden utazási döntés esetében, a legjobb hajóút mindig az a hajóút, amelyik a legjobban megfelel Önnek. Norvégia fjordjain szeretne felhajózni, vagy inkább a Földközi-tenger türkizkék vizein szeretne hajózni? Családját egy tematikus, Disney-figurák által látogatott hajóút érdekli, vagy Ön és párja egy meghitt, romantikus folyami utazásra vágyik? Inkább szmokingot vagy egy strapabíró túrabotot csomagolna? Az utazások és az úti célok egyre bővülő választékával még a szkeptikusok is találnak itt valamit, ami felkelti az érdeklődésüket. A hagyományos családbarát vonalaktól a kisebb, speciálisabb körutazásokig a Travel + Leisure segít eligazodni ezeken a forgalmas vizeken.

Thanks for submitting! We’ll send you a price quote soon.

 

COSTA CRUISES

A világ minden szegletét felfedezheti velünk: a Karib-tenger fehér tengerpartjaitól Észak-Európa érintetlen természetéig, az Arab Emírségek sivatagi csendjétől Dél-Amerika élénk színeiig. A világ mind felfedezésre vár: csak össze kell pakolnia a bőröndjeit!