Costa Cruises

Művészi, elegáns, alacsony környezeti terheléssel: fedezze fel flottánk sokszínűségét, a legrangosabb sétahajóktól a legújabb generációs zászlóshajókig, amelyeket úgy terveztek, hogy tiszteletben tartsák a tengert.

Minden hajó egy másik világ vár rád. Minden hajónak megvan a maga egyedi stílusa és minden, amire szüksége lehet egy felejthetetlen hajóúthoz, mindig Olaszország legjobbjaival. Nézze meg, és kezdjen el böngészni flottánk éttermei, színházai és kabinjai között!

Costa Deliziosa hajóutak

Costa Deliziosa

A Costa Deliziosa a Costa flotta igazi ékköve: egyszerre elegáns és kényelmes, az olasz stílus igazi kifejezője. A hajó művészeti projektjében fiatal művészek és nagymesterek egyaránt részt vettek.

Costa Diadema hajóutak

Costa Diadema

A 2014-ben indított Costa Diadema a kikapcsolódásra és szórakozásra épült, rengeteg fedélzeti tevékenységgel, élénk bárokkal, ínyenc éttermekkel és a wellnessrészleggel.

Costa Fascinosa hajóutak

Costa Fascinosa

Egy nagy hajó, amit meg kell tapasztalni. A Costa Fascinosa tökéletes egy kötetlen, szórakozással teli nyaraláshoz. Modern és sokoldalú művészeti alkotásokkal rendelkezik.

Costa Favolosa hajóutak

Costa Favolosa

Álmai valósággá válnak a Costa Favolosa fedélzetén. Ahogy a neve is mutatja, egy mesés hajón vagyunk. Egy igazi mérnöki bravúr, amely minden kényelmet és teret biztosít kedvenc tevékenységeihez: sportoláshoz, pihenéshez és jó ételekhez.

Costa Firenze hajóutak

Costa Firenze

A fedélzeten megtapasztalhatja a művészet híres városának, Firenzének a hangulatát; a hajó egész területén található firenzei műalkotásoktól kezdve a kültéri területek medencéiig, napozóágyakig és napernyőkig, amelyek ízelítőt adnak a Riviéra életéből.

Costa Fortuna hajóutak

Costa Fortuna

A Costa Fortuna a múlt óceánjárói előtt tiszteleg. Szimbolikusan a legendás genovai Sestri Ponente hajógyárban épült, és a Costa Magica testvére. Mottója a "first class", ami a berendezés kifinomultságát és a légkör eleganciáját illeti.

Costa Luminosa hajóutak

Costa Luminosa

Az innovatív kialakítás és a minőségi anyagok a Costa Luminosát ékszerként ragyogtatják fel. A Costa Luminosa már többször körbeutazta a világot, mivel mérete alkalmassá teszi a Panama-csatornán való átkelésre.

Costa Pacifica hajóutak

Costa Pacifica

A Costa Pacifica a Guinness Rekordok Könyvének birtokosa, mivel Genovában ugyanazon a napon keresztelték meg, mint a Costa Luminosát. Témája "a zene hajója", a berendezési tárgyak és a fedélzetek nevei mind a zene világához kapcsolódnak.

Costa Smeralda hajóutak

Costa Smeralda

Costa Smeralda az olasz dolce vita szinonimája; gondtalan, a szellő fodrozza a hajad, mindig a tengerre néz, és utat tör a felelős innováció és az egyre fenntarthatóbb utazás felé.

Costa Toscana hajóutak

Costa Toscana

A Costa Toscana egyedi stílussal jelentkezik, amelyet az egyik leghíresebb olasz régió stílusa, művészete, kultúrája és ízlése ihletett.

Costa Venezia hajóutak

Costa Venezia

A fedélzeten megtapasztalhatja a világ leghíresebb olasz városának, Velencének a hangulatát: a Calle és a San Marco tér által ihletett belső terektől a medencékkel ellátott külső terekig. Jöjjön a Costa Venezia fedélzetére.

 

Csoportos hajóutak

Magyar nyelvű idegenvezetővel

már 339 900 Ft/fő-től

MSC csoportos hajóutak

már 1 089 900 Ft/fő-től

Norwegian csoportos hajóutak

már 679 900 Ft/fő-től

Costa csoportos hajóutak

 

Hajóút ajánlatkérés

Tegye felejthetetlenné a következő nyaralását

Mint szinte minden utazási döntés esetében, a legjobb hajóút mindig az a hajóút, amelyik a legjobban megfelel Önnek. Norvégia fjordjain szeretne felhajózni, vagy inkább a Földközi-tenger türkizkék vizein szeretne hajózni? Családját egy tematikus, Disney-figurák által látogatott hajóút érdekli, vagy Ön és párja egy meghitt, romantikus folyami utazásra vágyik? Inkább szmokingot vagy egy strapabíró túrabotot csomagolna? Az utazások és az úti célok egyre bővülő választékával még a szkeptikusok is találnak itt valamit, ami felkelti az érdeklődésüket. A hagyományos családbarát vonalaktól a kisebb, speciálisabb körutazásokig a Travel + Leisure segít eligazodni ezeken a forgalmas vizeken.

 

Costa Cruises

A Costa flotta 16 hajóból álló flottát üzemeltet, amelyek klasszikus körutazásokat kínálnak a Földközi-tenger vizein. Flottájuk vegyesen tartalmaz olyan hajókat, amelyek április és november között a Földközi-tenger és a Karib-tenger vizein állomásoznak. A flotta Európa, Észak-Afrika, a Közel-Kelet és az indiai szubkontinens különböző kikötőit keresi fel. Több hajójukat úgy tervezték, hogy intimebb körutazási élményt nyújtsanak, így megtalálhatja a csoport méretének és preferenciáinak megfelelőt.

A Costa Isole Mediterranee egy felújított hajó, amely Olaszországban állomásozik, és mediterrán útvonalakon közlekedik. Ez a hajó elegáns és klasszikus belső térrel rendelkezik, modern, de klasszikus berendezéssel. Nagyszerű választás családok számára, mivel rendelkezik gyerekklubbal, széleskörű gyerekmenüvel és külön gyermekmedencével.

A Costa Favolosa egy modern, Olaszországban állomásozó, mediterrán útvonalakon közlekedő tengerjáró hajó. Ez a hajó meleg, modern belső térrel rendelkezik, a klasszikus és a kortárs dekoráció keverékével. Nagyszerű választás családok számára, mivel rendelkezik gyermekklubbal, széleskörű gyermekmenüvel és külön gyermekmedencével.

A Costa Atlantica egy felújított hajó, amelynek székhelye Spanyolországban található, karibi útvonalakkal. Ez a hajó meleg és hívogató belső térrel rendelkezik, klasszikus dekorációval, hatalmas szabadtéri medencével és pezsgőfürdővel, valamint számos étkezési lehetőséggel.

A Costa Pacifica egy felújított, spanyolországi székhelyű hajó, csendes-óceáni és indiai-óceáni útvonalakkal. Ez a hajó meleg és hívogató belső térrel, klasszikus dekorációval és számos étkezési lehetőséggel rendelkezik.