top of page

COSTA DELIZIOSA

Merüljön el a medencében kora reggel, amikor mindenki más még alszik, és érezze, ahogy a nap simogatja a bőrét, vagy élvezze a finom ételeket az étteremben elköltött vacsoránál, és ossza meg szeretteivel.

A Costa Deliziosán minden megtalálható, bútorzat, muránói üvegdíszek, virágos nevekkel ellátott szabadtéri fedélzetek, elegáns és világos hajókabinok, és esténként a pazar borbárban finom borok kóstolója.

A kényelem, a pihenés, a szórakozás és a részletekre való odafigyelés szimfóniája. Ezért hívják Deliziosának!

GÖRÖG KLASSZIKUSOK CSOPORTOS COSTA DELIZIOSA HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

2023. Szeptember 23-30.

Az ókori "felső városból", a Parthenon és az Olümposzi Zeusz templom maradványaival, Athén történelmi központjának szívébe, a Plaka negyedbe jutunk. Az Akropolisz lábánál fekvő szűk, kanyargós utcáin éttermek, üzletek, kézműves boltok, ortodox templomok találhatók. Görögországi körutazásunk során itt tapasztalhatjuk meg azt a kulturális keveredést, amely az első demokrácia városát jellemzi. De Görögország tengerpartot és szigeteket is jelent: Mykonos, amely sosem alszik, a vulkánon élő Szantorini, Kalamata a Taygetos Oros lábánál, Katakolon kikötője, ahonnan eljuthatunk Olimpiába, az olimpia szülőhelyére, és Kréta szigete, a minószi civilizáció bölcsője.

bottom of page