top of page

COSTA DIADEMA

Napközben és este a naplementében tett sétáktól kezdve a naplementében tett sétákig, az előadásokig és színházi előadásokig, ahol nemzetközi művészek lépnek fel.

Szeretne egy aperitifet? Az Aperol Spritz Bar várja Önt! És vacsora után? Egy játékterem, hogy előhozza a benned rejlő gyereket, vagy egy kiváló sör egy igazi német kocsmában.

Egy egész fedélzetet talál a gyerekeknek, amely még kastéllyal és kalózgályával is rendelkezik.

A tiszta kikapcsolódás pillanataihoz pedig egy nagyszerű spa áll rendelkezésre, ahol a tengert nézve élvezheti a masszázst - igazi élvezet!

KANÁRI-SZIGETEK ÉS MADEIRA CSOPORTOS COSTA DIADEMA HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

2023. Április 22. - Május 7.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel. A történelemmel és legendákkal teli Görögország csodálatos tengerre néz nagyszerű műemlékei mögött. Aztán ott van Olaszország, amelynek ezer árnyalata van északtól délig. Franciaország a maga pompájával és finom tájaival. Aztán ott van a büszke és vidám Spanyolország és csodálatos szigetei: a Baleár- és a Kanári-szigetek. A Földközi-tenger a gasztronómusok álma is: kortyolhat egy pohár proseccót vagy egy frissítő sangriát, és megkóstolhatja a zöldségeket, a friss halat, a tésztákat, a leveseket, a pizzát és a paellát, amelyek a gasztronómia paradicsomává teszik ezt a területet.

bottom of page