top of page

COSTA hajóutak

Célunk, hogy elkísérjük Önt a világ felfedezésében, a lehető legfenntarthatóbb, legfinomabb, legpihentetőbb és legmeglepőbb módon. 

Rengeteg újdonságról tudunk mesélni: tudd meg most, mi vár rád a következő körutazásodon, mind a fedélzeten, mind a parton. 

COSTA Deliziosa hajóutak

COSTA Deliziosa

A Costa Deliziosa a Costa flotta igazi ékköve: egyszerre elegáns és kényelmes, az olasz stílus igazi kifejezője. A hajó művészi kialakításában fiatal művészek és nagymesterek egyaránt részt vettek.

COSTA Diadema hajóutak

COSTA Diadema

A 2014-ben útjára bocsátott Costa Diadema a kikapcsolódásra és szórakozásra épült, rengeteg fedélzeti tevékenységgel, sziporkázó bárokkal, ínyenc éttermekkel és wellnessrészleggel.

COSTA Fascinosa hajóutak

COSTA Fascinosa

Egy nagy hajó, amely csak arra vár, hogy megtapasztalják. A Costa Fascinosa tökéletes helyszín egy laza, szórakozással teli nyaraláshoz. Modern és sokoldalú művészeti alkotásokkal rendelkezik.

COSTA Favolosa hajóutak

COSTA Favolosa

Álom és valóság találkozik a Costa Favolosa fedélzetén. Ahogy a neve is sugallja, ez egy mesebeli hajó. Egy igazi mérnöki gyöngyszem minden kényelemmel és térrel a kedvenc tevékenységeihez: a sporthoz, a pihenéshez és a jó ételekhez.

COSTA Firenze hajóutak

COSTA Firenze

Az olasz reneszánsz egy új nézőpontból - a tenger felől.

COSTA Fortuna hajóutak

COSTA Fortuna

A Costa Fortuna a múlt óceánjárói előtt tiszteleg. A Costa Fortuna szimbolikusan a legendás genovai Sestri Ponente hajógyárban épült, és a Costa Magica testvérhajója. Mottója a "mindig első osztályú", ami a berendezés kifinomultságára és a környezet eleganciájára utal.

COSTA Pacifica hajóutak

COSTA Pacifica

A Costa Pacifica már a Guinness Rekordok Könyvének egyik hajója, mivel Genovában ugyanazon a napon keresztelték meg, mint a Costa Luminosát. Mottója "a tenger a zenében": a stílus és a fedélzetnevek mind a zene világához kapcsolódnak.

COSTA Smeralda hajóutak

COSTA Smeralda

Szenzációs Olaszország a tengeren

A Costa Smeralda a szépséget, a stílust és az olasz vendégszeretetet szimbolizáló hajó. Helyiségei szakértelemmel lettek kialakítva, gyönyörű országunk tereinek inspirációját merítve.

COSTA Toscana hajóutak

COSTA Toscana

A tenger megélésének művészete

A Costa Toscana egyedi stílusban mutatja be magát, amelyet Olaszország egyik leghíresebb régiójának stílusa, művészete, kultúrája és ízlése ihletett.

Egy Costa hajóút a mindennapos öröm élménye, tele gondoskodással és odaadással. Világos és elegáns szobák, sztárséfek által összeállított menük, helyi konyhák, hosszú kirándulások, amelyeket megoszthat szeretteivel, de színház, előadások és szórakozás minden korosztály és ízlés számára.

COSTA hajóutak: Special Offers

TERVEZD VELÜNK HAJÓUTAD

A nyaralás a képekkel kezdődik. Mit mond a zsigereid? Hová viszi a szíved? Képzelje el magát már ott.

A világ minden szegletét felfedezheti velünk: a Karib-tenger fehér tengerpartjaitól Észak-Európa érintetlen természetéig, az Arab Emírségek sivatagi csendjétől Dél-Amerika élénk színeiig. A világ mind felfedezésre vár: csak össze kell pakolnia a bőröndjeit!

COSTA hajóutak: Price Quote

Csoportos hajóutak

Magyar idegenvezetővel

már 259 900 Ft/fő-től

MSC csoportos hajóutak

már 1 599 900 Ft/fő-től

Norwegian csoportos hajóutak

már 559 900 Ft/fő-től

Costa csoportos hajóutak

COSTA hajóutak: Price List
bottom of page