top of page
COSTA HAJÓUTAK

Célunk, hogy elkísérjük Önt a világ felfedezésében, a lehető legfenntarthatóbb, legfinomabb, legpihentetőbb és legmeglepőbb módon. 
 

Rengeteg újdonságról tudunk mesélni: tudd meg most, mi vár rád a következő körutazásodon, mind a fedélzeten, mind a parton. 

COSTA Deliziosa hajóutak

COSTA DELIZIOSA

A Costa Deliziosa a Costa flotta igazi ékköve: egyszerre elegáns és kényelmes, az olasz stílus igazi kifejezője. A hajó művészi kialakításában fiatal művészek és nagymesterek egyaránt részt vettek.

COSTA Diadema hajóutak

COSTA DIADEMA

A 2014-ben útjára bocsátott Costa Diadema a kikapcsolódásra és szórakozásra épült, rengeteg fedélzeti tevékenységgel, sziporkázó bárokkal, ínyenc éttermekkel és wellnessrészleggel.

COSTA Fascinosa hajóutak

COSTA FASCINOSA

Egy nagy hajó, amely csak arra vár, hogy megtapasztalják. A Costa Fascinosa tökéletes helyszín egy laza, szórakozással teli nyaraláshoz. Modern és sokoldalú művészeti alkotásokkal rendelkezik.

COSTA Favolosa hajóutak

COSTA FAVOLOSA

Álom és valóság találkozik a Costa Favolosa fedélzetén. Ahogy a neve is sugallja, ez egy mesebeli hajó. Egy igazi mérnöki gyöngyszem minden kényelemmel és térrel a kedvenc tevékenységeihez: a sporthoz, a pihenéshez és a jó ételekhez.

COSTA Firenze hajóutak

COSTA FIRENZE

Az olasz reneszánsz egy új nézőpontból - a tenger felől.

MADEIRA az örök tavasz szigete és TENERIFE csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel

Italy, Spain, Canary Islands, Madeira, Portugal, France

2023. Szeptember 28. - Október 13.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel. A történelemmel és legendákkal teli Görögország csodálatos tengerre néz nagyszerű műemlékei mögött. Aztán ott van Olaszország, amelynek ezer árnyalata van északtól délig.

Madeira az örök tavasz szigete és Tenerife csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvez
COSTA Fortuna hajóutak

COSTA FORTUNA

A Costa Fortuna a múlt óceánjárói előtt tiszteleg. A Costa Fortuna szimbolikusan a legendás genovai Sestri Ponente hajógyárban épült, és a Costa Magica testvérhajója. Mottója a "mindig első osztályú", ami a berendezés kifinomultságára és a környezet eleganciájára utal.

COSTA Pacifica hajóutak

COSTA PACIFICA

A Costa Pacifica már a Guinness Rekordok Könyvének egyik hajója, mivel Genovában ugyanazon a napon keresztelték meg, mint a Costa Luminosát. Mottója "a tenger a zenében": a stílus és a fedélzetnevek mind a zene világához kapcsolódnak.

COSTA Smeralda hajóutak

COSTA SMERALDA

Szenzációs Olaszország a tengeren

A Costa Smeralda a szépséget, a stílust és az olasz vendégszeretetet szimbolizáló hajó. Helyiségei szakértelemmel lettek kialakítva, gyönyörű országunk tereinek inspirációját merítve.

COSTA Toscana hajóutak

COSTA TOSCANA

A tenger megélésének művészete

A Costa Toscana egyedi stílusban mutatja be magát, amelyet Olaszország egyik leghíresebb régiójának stílusa, művészete, kultúrája és ízlése ihletett.

Egy Costa hajóút a mindennapos öröm élménye, tele gondoskodással és odaadással. Világos és elegáns szobák, sztárséfek által összeállított menük, helyi konyhák, hosszú kirándulások, amelyeket megoszthat szeretteivel, de színház, előadások és szórakozás minden korosztály és ízlés számára.

TERVEZD VELÜNK HAJÓUTAD

Mire van szükségem az utazásomhoz? Hol lehet tesztelni? Mire számíthatok a fedélzeten? Kérdések és kérdések, amelyekre szívesen válaszolunk. Nyaralási iránytűnkben minden fontos információt megtalál.

Otthon a tengeren. Tengerre néző kabin, erkély vagy extra hely egy lakosztályban - Ön dönti el, hogyan szeretne aludni csókos hajóinkon. Találja meg álmai kabinját most a COSTS kabinkereső segítségével!

bottom of page