MSC Armonia

Még mielőtt az MSC Armonia kihajózik, a fedélzetre lépve olyan, mintha felfedezőútra indulna. Az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorával a hajó most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen. 
Tágas, új, erkélyes kabinokkal bővítettük a hajót, hogy vendégeinket csodálatos panorámával örvendeztessük meg. Megnagyobbítottuk az éttermet és a büfét, hogy még többféle kulináris élvezetet kínálhassunk.  Új, 330 m²-es területet alakítottunk ki, amelyet zenével és tánccal tölthetünk meg. 
Olyan neves partnerek segítségével, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco®, mesés új játszótereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas, szórakoztató vízi funkciókkal teli spray parkkal. 
És hogy még több utat kínáljunk a kikapcsolódáshoz, a pazar MSC Aurea Spa-t még több masszázshelyiséggel bővítettük. 
A Teatro La Fenice a hagyományos vonalak ultramodern újraértelmezése. Felhívjuk figyelmét, hogy a színházba az esti előadásokra csak előzetes foglalással lehet bejutni (a többi hajóra nem szükséges). A foglalásnak három gyors és egyszerű módja van: csatlakozzon okostelefonjával vagy táblagépével az ingyenes fedélzeti wi-fi hálózathoz, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy kérdezzen a recepción.
Mindez csak egy kis ízelítő abból, hogy mit kínálhat egy hajóút az MSC Armonián.  Új élmények világát fedezheti fel a fedélzeten, napról napra, pillanatról pillanatra. 
Mert az MSC Armonia az a hajó, amelyik illik Önhöz.