MSC Divina

A Sophia Loren által ihletett MSC Divina a hajótársaságok aranykorának minden eleganciáját és csillogását új, ökologikus módon hozza el Önnek. A fedélzeten minden modern kényelmet, számos sportolási és szabadidős lehetőséget, valamint világszínvonalú szórakozási lehetőségeket talál, beleértve a Kids és Teen Clubot, hogy mindenki jól érezze magát. Emellett az MSC Divina egyike annak a négy hajónak, amely az exkluzív bahamai úti célunkhoz, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-hez közlekedik.
A stílus, a luxus és a részletekre való odafigyelés jegyében az MSC Divina igazi kőből épült piazzával, Casino Venezianóval és Broadway méretű Pantheon Színházzal büszkélkedhet. Az elegáns Swarovski-kristály lépcsőktől a tengerbe zökkenőmentesen kinyúló Infinity Poolig az MSC Divina tagadhatatlanul elbűvölő. 
Fedezze fel az exkluzív hajót a hajóban, az MSC Yacht Clubot, ahol komornyikszolgálat, különlegesen megrendelt műalkotások és a 16. fedélzeten található Sophia Loren Royal Suite várja, amelyet magának Loren asszonynak terveztek, és amelynek kialakításában maga Loren asszony segített, és ahol lenyűgöző fényképek láthatók a legemlékezetesebb szerepeiről, sőt még az öltözőasztalának másolata is található, hogy a vendégek stílusosan készülhessenek.
A csábító MSC Aurea Spa-ban rengeteg professzionális masszázs és wellness-kezelés várja a vendégeket, valamint a napsütötte Top 18 prémium fedélzeti térrel, lenyűgöző kilátással a tengerre, dedikált spa szolgáltatással és bármenüvel, ingyenes gyümölcsnyársakkal. 
Ennyi változatosság mellett a hajóút minden napja egy új felfedezőútra visz, az MSC Divina fedélzetén hajózva a mediterrán stílusban élhet, és minden pillanatot teljes mértékben kiélvezhet, miközben a világ legszebb helyeihez utazik a tengereken át.