MSC Fantasia

Az MSC Fantasia stílusos és környezetbarát, a mediterrán hangulat melegségét és kényelmét a legmodernebb dizájnnal ötvözi.
Szívét egy igazi kőből épült piazza alkotja, kiegészítve egy eszpresszó bárral, ahol frissen sütött péksüteményeket és autentikus gelatit kínálnak - tökéletes hely, hogy elidőzzön egy pillanatra a közeli elegáns butikokban és vámmentes központban zajló üzletvadászatról.
Élvezze a nagyvárosi hangulatot a dizájner témájú lounge bárjainkban, ahol ínyenc specialitásokat és változatos szórakozási lehetőségeket kínálunk, többek között zongorabárt, jazzbárt és sportbárt videojátékokkal és élő rendezvények vetítésével.  Éttermeink felejthetetlen étkezési élményt kínálnak, a grandiózus Il Cerchio d'Oro-tól és a valódi muránói üvegcsillárokkal díszített, meghitt Red Velvet-től a Butcher's Cutig és a koktélokig.
A sportolási lehetőségek hatalmas választéka, a tenisztől, kosárlabdától, minigolftól, futópályától és edzőteremtől az Aqua Park medencekomplexumig, az izgalmas MSC Formula Racer szimulátorig és a 4D moziig.
Az MSC Fantasia a Top 18 napozóteraszon és a kényeztető MSC Aurea Spa-ban is kínál félreeső helyeket, valamint a gyerekeknek és tiniknek kialakított fantasztikus zónákat és klubokat. 
A luxus csúcsát az exkluzív MSC Yacht Club jelenti, egy egyedülálló hajó a hajóban, amely saját Concierge recepcióval, 24 órás komornyikszolgálattal, privát társalgóval és medencés fedélzettel büszkélkedhet.
De ezzel még nincs vége. A stílusos MSC Fantasia fedélzetén mindig van mit felfedezni.