top of page

MSC hajóutak

A tengeren eltöltött 300 év után megértjük a befolyását, a pozitív hatását és azt a képességét, hogy olyan kincsekhez vezesse Önt, amelyek a kitaposott ösvényektől távol esnek. Körutazásainkat úgy terveztük, hogy gazdagítsanak, gyönyörködjenek és felejthetetlen érzelmeket keltsenek, amelyeket csak a tenger képes létrehozni. Tapasztalt legénységünk tagjai készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek felfedezni a legjobban őrzött titkokat minden egyes új úti célban. Szenvedélyünk és tiszteletünk a tenger iránt, valamint elkötelezettségünk a kiváló vendéglátás iránt; egyesítjük mindazokat a részleteket, amelyek minden egyes MSC hajóutat egyedülálló élménnyé tesznek.

MSC Armonia hajóutak

MSC Armonia

Az MSC Armonia, amely egyike volt azoknak a hajóknak, amelyek először mutatták be az MSC Cruises klasszikus mediterrán stílus és úttörő design jellegzetes kombinációját, most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen, köszönhetően az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorának.

Lépjen hát a fedélzetre, és induljon felfedezőútra, még mielőtt kihajózik!

MSC Bellissima hajóutak

MSC Bellissima

Az MSC Bellissima lenyűgöző felszereltséggel vetekszik testvérhajójának, az MSC Meravigliának a felszereltségével. Az innovatív MSC for Me technológia összekapcsolja Önt a többi vendéggel, a legénységgel és magával a hajóval. Továbbá a Zoe, a kabinban található Bluetooth hangszóró összekapcsolódik mobilkészülékével, így a hajóút során végig élvezheti kedvenc lejátszási listáit és dalait!  Ezen kívül a két fedélzeti belső sétányon egy látványos, 80 méter hosszú LED-kupola található.

MSC Divina hajóutak

MSC Divina

A Sophia Loren által ihletett MSC Divina elhozza a hajótársaságok aranykorának minden eleganciáját és csillogását, modern, környezetbarát technológiával kiegészítve. A fedélzeten minden modern kényelemmel, valamint számos sport- és szabadidős lehetőséggel, valamint világszínvonalú szórakozási lehetőséggel várjuk, beleértve a gyermek- és tinédzser klubokat is, hogy mindenki jól érezze magát. Emellett az MSC Divina egyike azon hajóknak, amelyek az exkluzív bahamai úti célunkhoz, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-hez közlekednek.

MSC Euribia hajóutak

MSC Euribia

Az MSC Euribia az ókori Eurybia istennőről kapta a nevét, aki a szeleket, az időjárást és a csillagképeket használta fel a tengerek uralására, továbbfejlesztve a hajó vízióját, hogy a legmodernebb fenntartható technológiák bevetésének mestere legyen az értékes tengeri ökoszisztéma védelme és megőrzése érdekében.

A hajót feltűnő új funkciókkal is felvértezték. Nemcsak a fedélzetek büszkélkedhetnek számos eredeti műalkotással, hanem most először maga a hajótest is vizuális remekmű.

Ezen az egyedülálló hajón, ahol a művészet és az innováció találkozik, a kék tengeren való utazás még soha nem volt ilyen zöldebb.

MSC Fantasia hajóutak

MSC Fantasia

Az MSC Fantasia stílusos és környezetbarát, a melegséget és kényelmet a legmodernebb dizájnnal ötvözi. Szívét egy igazi kőből épült piazza alkotja, egy eszpresszó bárral, ahol frissen sült péksüteményeket és autentikus gelatit kínálnak, így tökéletes hely arra, hogy elidőzzön egy pillanatra a közeli elegáns butikokban és vámmentes üzletekben való alkudozás közben.

MSC Grandiosa hajóutak

MSC Grandiosa

A testvérhajók sikerére építve az MSC Grandiosa még több közösségi teret kínál, valamint egy sor izgalmas újítást. Mindeközben az Aurea Experience vendégei egy külön erre a célra kialakított étteremben élvezhetik a rugalmas étkezés és a korlátlan italfogyasztás örömeit.

MSC Lirica hajóutak

MSC Lirica

Az MSC Lirica az MSC Cruises legjobb hagyományainak megfelelően az elegancia, a kényelem és a vendégszeretet középpontjában álló, különleges körutazási élményt kínál. A csodálatos belső kilátás az előcsarnokból és az akadálytalan óceáni kilátás a társalgók padlótól a mennyezetig érő ablakaiból hozzájárul a nyugodt tágasság érzéséhez, amelyet a különféle intim társalgók egészítenek ki.

MSC Magnifica hajóutak

MSC Magnifica

Az MSC Magnifica mesterien ötvözi a Musica osztály nyugodt kifinomultságát a Fantasia osztályú zászlóshajóink változatosságával és bőségével, és a két világ legjobbjait kínálja a hajóutazóknak. Változatossága révén biztos lehet benne, hogy minden pillanatát teljes mértékben átélheti. Az MSC Magnifica minden tekintetben méltó a nevéhez - olyan körutazást kínál, amely emlékezetesen csodálatos.

MSC Meraviglia hajóutak

MSC Meraviglia

Az MSC Meraviglia tele van rendkívüli funkciókkal, hogy minden évszakban tökéletes élményt nyújtson a tengeren. Élvezze a kiemelkedő étkezési lehetőségeket és a világot meghaladó szórakozási lehetőségeket az új panorámaterületekkel, az innovatív, óceánra néző hátsó társalgóval, a 480 m2-es LED-kupolával ellátott kétfedélzetű "belső sétánnyal" és a látványos, szabadtéri víziparkkal összekötött szórakoztató területtel.

Az MSC Meraviglia egyike azoknak a hajóknak, amelyek az exkluzív bahamai úti célunk, az Ocean Cay MSC Marine Reserve felé hajóznak.

MSC Musica hajóutak

MSC Musica

Az MSC Musica nem csak egy új osztályú környezetbarát tengerjáró hajót indított útjára, hanem egy új osztályú hajóutat is - a kecses vonalak és a szuperlatívusz választék tágas világát, amelyet az MSC Cruises-t mindig is jellemző kreativitás, finom természetes anyagok és a részletekre való odafigyelés gazdagít. A melegség és vendégszeretet varázslatos világa vár minden vendéget.

MSC Opera hajóutak

MSC Opera

A kifinomult stílus, az értékes anyagok és a részletekre való odafigyelés teszi az MSC Operát egy olyan tengerjáró hajóvá, amelyről tényleg érdemes énekelni! A Musica és Fantasia osztályú testvéreinél klasszikusabb vonalak mentén épült, ami különleges hangulatot teremt a fedélzeten, miközben lehetővé teszi, hogy olyan úti célokat is felkeressen, amelyek a nagyobb hajók számára elérhetetlenek.

MSC Orchestra hajóutak

MSC Orchestra

A tágas, elegáns belső tereket finom étkezéssel, változatos szórakoztató programmal és magas színvonalú, üdülőhelyi stílusú szolgáltatásokkal ötvöző MSC Orchestra egy álomutazást ígér. Számtalan különböző kikapcsolódási és szórakozási lehetőség közül választhat minden nap, így az élet a fedélzeten olyan lehet, amilyennek Ön szeretné.

MSC Poesia hajóutak

MSC Poesia

Az MSC Poesia egy innovatív, elegáns stílusú tengerjáró hajó, amely a hagyományos kézműves mesterséget kreatív dizájnba foglalja. Lépjen a fedélzetre, és lépjen be a kényelem kifinomult világába. Akár családi nyaralás, luxus kényeztetés vagy romantikus menekülés az oka a fedélzeten való tartózkodásának, az MSC Poesia egy olyan hajó, amely igazán inspiráló körutazási élményt kínál.

MSC Preziosa hajóutak

MSC Preziosa

A gyönyörűen megmunkált MSC Preziosa klasszikus kialakítása olyan látványos elemeket tartalmaz, mint a valódi kőből épült piazza, a Swarovski kristály lépcsők és a varázslatos "végtelen" medence.  Mindezeket és még sok mást is felfedezhet a fedélzeten a saját tempójában, és minden pillanatot teljes mértékben kiélvezhet, miközben a világ legszebb úti céljaira utazik.

MSC Seascape hajóutak

MSC Seascape

Az MSC Seascape fedélzetén olyan élmény vár Önre, amely valóban összeköti Önt a tengerrel.


Az MSC Seascape hajó az óceán szépsége előtt tiszteleg egy sor innovatív dizájnelemmel, amelyek lehetővé teszik a vendégek számára, hogy új távlatokat élvezzenek a tengeren, a pihenésre, étkezésre és szórakozásra tervezett lenyűgöző kültéri tereken keresztül.


Az áhított medencék, a panorámás felvonók és a lélegzetelállító, üvegből készült Skywalk Bridge of Sighs, az MSC Seascape ikonikussá és egyedivé teszi az óceán szenzációs kilátópontjait.


Ezen túlmenően az új, magával ragadó, innovatív technológiával ellátott high-tech szórakoztatás végtelen lehetőségeket kínál a vendégeknek.

MSC Seashore hajóutak

MSC Seashore

Az első a két dúsított Seaside EVO osztályú hajó közül. A Seaside hajóosztály úttörő és úttörő tervezésére építve, amelynek célja, hogy közelebb hozza a vendégeket a tengerhez, az MSC Seashore számos vadonatúj funkcióval, térrel és élménnyel bővült és gazdagodott a vendégek számára.

Az MSC Seashore élvonalbeli technológiával is fel lesz szerelve, így a világ első olyan tengerjáró hajójává válik, amely új légtisztító rendszerrel, a "Safe Air"-rel rendelkezik, amely UV-C lámpás technológiát használ a vírusok és baktériumok eltávolítására, hogy tiszta és biztonságos levegőt garantáljon a vendégek és a személyzet számára.

Az MSC Seashore egyike azoknak a hajóknak, amelyek az Ocean Cay MSC Marine Reserve, az MSC exkluzív bahamai célállomása felé hajóznak.

MSC Seaside hajóutak

MSC Seaside

Az MSC Seaside újraírja a tengerjáró hajók tervezésének szabályait, és a beltéri és kültéri területek kombinálásával úgy kapcsolja össze Önt a tengerrel, mint még soha.


A 8. fedélzet alatt található egy egyedülálló tengerparti sétány, amelyet étkezési, ivási, vásárlási, fürdőzési és napozási lehetőségek szegélyeznek. A két üvegpadlós kifutóból és a panorámás liftekből pedig csodálatos kilátásban gyönyörködhet.   

MSC Seaview hajóutak

MSC Seaview

Az MSC Seaview hajós hajóút élménye arról szól, hogy összekapcsolja Önt a kinti világgal, a tengertől az égig. Akár az egyik medencénél napozik, akár a tengerparti sétányon sétál, akár a csillagok alatt vacsorázik, akár a pazarul felszerelt MSC Aurea Spa-ban élvez egy pihentető masszázst, mindig csodálatos kilátás veszi körül.

A Zip Line a következő hónapokban átmenetileg nem lesz elérhető hajóink fedélzetén a körutazások alkalmával.

MSC Sinfonia hajóutak

MSC Sinfonia

Az MSC Sinfonia a nagy zeneszerzők szimfóniái előtt tiszteleg a klasszikus hajóút élményének alaposan modern újraértelmezésében.


A stílusos dizájner belső terek a letisztult vonalakat és minden modern kényelmet a hagyományos természetes fa, sárgaréz és márvány melegségével ötvözik, így a hajó minden egyes lenyűgöző helyszíne egyedi hangulatot áraszt.

MSC Splendida hajóutak

MSC Splendida

Az MSC Splendida ökohajó kényelemben, stílusban és luxusban szállítja Önt a világ legkívánatosabb körutazási célpontjaira, miközben maga is gyönyörű úti cél. Az MSC Splendida fedélzetén rengeteg a látnivaló és a tennivaló, így minden nap az MSC Splendida fedélzetén új felfedezések világát ígéri minden korosztály számára, még mielőtt a partra lépnének.

MSC Virtuosa hajóutak

MSC Virtuosa

Az MSC Virtuosa névadója a virtuóz szóból származik, ami azt jelenti, hogy valaki magasan képzett egy tevékenység bármely területén, így az MSC Virtuosa elnevezéssel tisztelegnek az MSC Cruises építészei és a Les Chantiers de l'Atlantique hajógyár partnerei előtt, akik ezt az innovatív hajóosztályt tervezték és építették. Ez az új sétahajó az MSC Cruises flottájának két legnagyobb hajója közül az egyik, testvérhajójával, az MSC Grandiosával együtt, és lenyűgöző vendégfunkciókkal büszkélkedhet, amelyek mind tökéletes harmóniában állnak össze, hogy tökéletes sétahajózási élményt nyújtsanak.

MSC World Europa hajóutak

MSC World Europa

A hajó egy modern tengerjáró hajó, amely semmi máshoz nem hasonlítható, és a tengeren lehetséges határokat feszegeti. Rekordokat dönt meg, új mércéket állít fel, és a valaha volt legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk. A hajó tiszta üzemanyaggal működik, és az egész hajóra integrált zöld technológiával rendelkezik, így a bolygó jövője iránti elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot.

Mi vagyunk a világ harmadik legnagyobb körutazási márkája, valamint vezető szerepet töltünk be Európában, Dél-Amerikában, az Öböl-régióban és Dél-Afrikában, és a kiépített kapacitás mellett nagyobb piaci részesedéssel rendelkezünk, mint bármely más szereplő. Emellett mi vagyunk a leggyorsabban növekvő globális körutazási márka, erős jelenléttel a karibi, észak-amerikai és távol-keleti piacokon. 
 
A svájci Genfben található központunk az MSC Group része, amely a vezető, magántulajdonban lévő, svájci székhelyű, több mint 300 éves tengeri örökséggel rendelkező hajózási és logisztikai konglomerátum.

Világszerte több mint 30 000 alkalmazottat foglalkoztatunk, és a világ számos országában értékesítünk körutazásokat. Minden egyes magasan képzett hajóparancsnokunk a vállalat tapasztalataira támaszkodva navigálja hajóflottánkat.

MSC hajóutak: Special Offers

TERVEZD VELÜNK HAJÓUTAD

Válasszon tapasztalatot

Minden tevékenységünk középpontjában az Ön utazási élménye áll. Annak érdekében, hogy a velünk töltött nyaralása igazán emlékezetessé váljon, lehetőséget adunk arra, hogy élményét az Ön igényeihez és vágyaihoz igazítsa. Például ránk bízhatja a kabin kiválasztását, és élvezheti az elérhető legjobb árakat, vagy kiválaszthatja az Ön számára ideális kabint és helyet, miközben extra rugalmasságot és további előnyöket élvezhet, amelyek még különlegesebbé teszik a hajóútját.

MSC hajóutak: Price Quote

Csoportos hajóutak

Magyar idegenvezetővel

már 259 900 Ft/fő-től

MSC csoportos hajóutak

már 1 599 900 Ft/fő-től

Norwegian csoportos hajóutak

már 559 900 Ft/fő-től

Costa csoportos hajóutak

MSC hajóutak: Price List
bottom of page