top of page
MSC HAJÓUTAK

A tengeren eltöltött 300 év után megértjük a befolyását, a pozitív hatását és azt a képességét, hogy olyan kincsekhez vezesse Önt, amelyek a kitaposott ösvényektől távol esnek. Körutazásainkat úgy terveztük, hogy gazdagítsanak, gyönyörködjenek és felejthetetlen érzelmeket keltsenek, amelyeket csak a tenger képes létrehozni. Tapasztalt legénységünk tagjai készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek felfedezni a legjobban őrzött titkokat minden egyes új úti célban. Szenvedélyünk és tiszteletünk a tenger iránt, valamint elkötelezettségünk a kiváló vendéglátás iránt; egyesítjük mindazokat a részleteket, amelyek minden egyes MSC hajóutat egyedülálló élménnyé tesznek.

MSC Armonia hajóutak

MSC ARMONIA

Az MSC Armonia, amely egyike volt azoknak a hajóknak, amelyek először mutatták be az MSC Cruises klasszikus mediterrán stílus és úttörő design jellegzetes kombinációját, most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen, köszönhetően az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorának.

Lépjen hát a fedélzetre, és induljon felfedezőútra, még mielőtt kihajózik!

MEDITERRÁN kalandok Velencéből MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN kalandok ősszel Velencéből MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.

Venice (Italy), Kotor (Montenegro), Mykonos (Greece), Santorini (Greece), Ancona (Urbino) (Italy), Venice (Italy)

2023. Október 28. - November 4.

Utazzon el Görögországba és a görög szigetekre, ahol a vulkáni hamu által megőrzött templomok, amfiteátrumok és falvak még mindig a múlt rejtélyeit tárják fel. Élvezze a drámai naplementéket az áttetsző vizeken, miközben felfedezi Milosz fehér szikláit, vagy utazzon el az ókori múltba a szinte minden görög szigeten található romoknál.

MSC Bellissima hajóutak

MSC BELLISSIMA

Az MSC Bellissima lenyűgöző felszereltséggel vetekszik testvérhajójának, az MSC Meravigliának a felszereltségével. Az innovatív MSC for Me technológia összekapcsolja Önt a többi vendéggel, a legénységgel és magával a hajóval. Továbbá a Zoe, a kabinban található Bluetooth hangszóró összekapcsolódik mobilkészülékével, így a hajóút során végig élvezheti kedvenc lejátszási listáit és dalait!  Ezen kívül a két fedélzeti belső sétányon egy látványos, 80 méter hosszú LED-kupola található.

MSC Divina hajóutak

MSC DIVINA

A Sophia Loren által ihletett MSC Divina elhozza a hajótársaságok aranykorának minden eleganciáját és csillogását, modern, környezetbarát technológiával kiegészítve. A fedélzeten minden modern kényelemmel, valamint számos sport- és szabadidős lehetőséggel, valamint világszínvonalú szórakozási lehetőséggel várjuk, beleértve a gyermek- és tinédzser klubokat is, hogy mindenki jól érezze magát. Emellett az MSC Divina egyike azon hajóknak, amelyek az exkluzív bahamai úti célunkhoz, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-hez közlekednek.

MSC Euribia hajóutak

MSC EURIBIA

Az MSC Euribia az ókori Eurybia istennőről kapta a nevét, aki a szeleket, az időjárást és a csillagképeket használta fel a tengerek uralására, továbbfejlesztve a hajó vízióját, hogy a legmodernebb fenntartható technológiák bevetésének mestere legyen az értékes tengeri ökoszisztéma védelme és megőrzése érdekében.

A hajót feltűnő új funkciókkal is felvértezték. Nemcsak a fedélzetek büszkélkedhetnek számos eredeti műalkotással, hanem most először maga a hajótest is vizuális remekmű.

Ezen az egyedülálló hajón, ahol a művészet és az innováció találkozik, a kék tengeren való utazás még soha nem volt ilyen zöldebb.

MSC Fantasia hajóutak

MSC FANTASIA

Az MSC Fantasia stílusos és környezetbarát, a melegséget és kényelmet a legmodernebb dizájnnal ötvözi. Szívét egy igazi kőből épült piazza alkotja, egy eszpresszó bárral, ahol frissen sült péksüteményeket és autentikus gelatit kínálnak, így tökéletes hely arra, hogy elidőzzön egy pillanatra a közeli elegáns butikokban és vámmentes üzletekben való alkudozás közben.

MSC Grandiosa hajóutak

MSC GRANDIOSA

A testvérhajók sikerére építve az MSC Grandiosa még több közösségi teret kínál, valamint egy sor izgalmas újítást. Mindeközben az Aurea Experience vendégei egy külön erre a célra kialakított étteremben élvezhetik a rugalmas étkezés és a korlátlan italfogyasztás örömeit.

MEDITERRÁN ősz MSC Grandiosa csoportos hajóút TUNÉZIA érintésével magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN ősz csoportos MSC Grandiosa hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Barcelona (Spain), La Goulette (Tunisia), Palermo (Monreale) (Italy), Civitavecchia (Rome) (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

2023. Október 28. - November 5.

Akár a művészetet, a történelmet, a természeti csodákat, a finom konyhát vagy a fentiek mindegyikét szereti, egy földközi-tengeri hajóúton minden állomáson valami csodálatosat tapasztalhat.

MSC Lirica hajóutak

MSC LIRICA

Az MSC Lirica az MSC Cruises legjobb hagyományainak megfelelően az elegancia, a kényelem és a vendégszeretet középpontjában álló, különleges körutazási élményt kínál. A csodálatos belső kilátás az előcsarnokból és az akadálytalan óceáni kilátás a társalgók padlótól a mennyezetig érő ablakaiból hozzájárul a nyugodt tágasság érzéséhez, amelyet a különféle intim társalgók egészítenek ki.

MSC Magnifica hajóutak

MSC MAGNIFICA

Az MSC Magnifica mesterien ötvözi a Musica osztály nyugodt kifinomultságát a Fantasia osztályú zászlóshajóink változatosságával és bőségével, és a két világ legjobbjait kínálja a hajóutazóknak. Változatossága révén biztos lehet benne, hogy minden pillanatát teljes mértékben átélheti. Az MSC Magnifica minden tekintetben méltó a nevéhez - olyan körutazást kínál, amely emlékezetesen csodálatos.

MSC Meraviglia hajóutak

MSC MERAVIGLIA

Az MSC Meraviglia tele van rendkívüli funkciókkal, hogy minden évszakban tökéletes élményt nyújtson a tengeren. Élvezze a kiemelkedő étkezési lehetőségeket és a világot meghaladó szórakozási lehetőségeket az új panorámaterületekkel, az innovatív, óceánra néző hátsó társalgóval, a 480 m2-es LED-kupolával ellátott kétfedélzetű "belső sétánnyal" és a látványos, szabadtéri víziparkkal összekötött szórakoztató területtel.

Az MSC Meraviglia egyike azoknak a hajóknak, amelyek az exkluzív bahamai úti célunk, az Ocean Cay MSC Marine Reserve felé hajóznak.

MSC Musica hajóutak

MSC MUSICA

Az MSC Musica nem csak egy új osztályú környezetbarát tengerjáró hajót indított útjára, hanem egy új osztályú hajóutat is - a kecses vonalak és a szuperlatívusz választék tágas világát, amelyet az MSC Cruises-t mindig is jellemző kreativitás, finom természetes anyagok és a részletekre való odafigyelés gazdagít. A melegség és vendégszeretet varázslatos világa vár minden vendéget.

Ciprustól IZRAEL-ig csoportos MSC Musica hajóút magyar idegenvezetővel

Ciprustól Izraelig görög- és török partokon át csoportos MSC Musica hajóút magyar idegenve

Limassol (Cyprus), Mykonos (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Santorini (Greece), Kusadasi (Turkey), Haifa (Jerusalem) (Israel), Limassol (Cyprus)

2023. Szeptember 28. - Október 6.

A lenyűgöző ciprusi tengerparton fekvő Limassol lenyűgöző MSC Mediterranean Cruises úti cél. A várost középkori váráról, vízparti szoborparkjáról és múzeumainak széles skálájáról ünneplik. Limassolon túl fekszik Páfosz lenyűgöző városa, valamint számos természeti és régészeti csoda, köztük a Millomeri-vízesés és Apolló szentélye.

MSC Opera hajóutak

MSC OPERA

A kifinomult stílus, az értékes anyagok és a részletekre való odafigyelés teszi az MSC Operát egy olyan tengerjáró hajóvá, amelyről tényleg érdemes énekelni! A Musica és Fantasia osztályú testvéreinél klasszikusabb vonalak mentén épült, ami különleges hangulatot teremt a fedélzeten, miközben lehetővé teszi, hogy olyan úti célokat is felkeressen, amelyek a nagyobb hajók számára elérhetetlenek.

Koraőszi GÖRÖG pillanatok CSOPORTOS MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel

Görög pillanatok csoportos MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Monfalcone (Italy), Cefalonia (Greece), Heraklion (Crete) (Greece), Santorini (Greece), Bari (Italy), Monfalcone (Italy)

2023. Szeptember 17-24.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.

MSC Orchestra hajóutak

MSC ORCHESTRA

A tágas, elegáns belső tereket finom étkezéssel, változatos szórakoztató programmal és magas színvonalú, üdülőhelyi stílusú szolgáltatásokkal ötvöző MSC Orchestra egy álomutazást ígér. Számtalan különböző kikapcsolódási és szórakozási lehetőség közül választhat minden nap, így az élet a fedélzeten olyan lehet, amilyennek Ön szeretné.

LISSZABON-ig és vissza csoportos MSC Orchestra hajóút magyar idegenvezetővel

Lisszabonig és vissza csoportos MSC Orchestra hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Malaga (Granada) (Spain), Cadiz (Seville) (Spain), Lisbon (Cascais) (Portugal), Alicante (Spain), Mahon (Spain), Olbia (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

2023. Szeptember 28. - Október 9.

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy elérhető közelségbe kerülünk a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavához, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait.

MSC Poesia hajóutak

MSC POESIA

Az MSC Poesia egy innovatív, elegáns stílusú tengerjáró hajó, amely a hagyományos kézműves mesterséget kreatív dizájnba foglalja. Lépjen a fedélzetre, és lépjen be a kényelem kifinomult világába. Akár családi nyaralás, luxus kényeztetés vagy romantikus menekülés az oka a fedélzeten való tartózkodásának, az MSC Poesia egy olyan hajó, amely igazán inspiráló körutazási élményt kínál.

MSC Preziosa hajóutak

MSC PREZIOSA

A gyönyörűen megmunkált MSC Preziosa klasszikus kialakítása olyan látványos elemeket tartalmaz, mint a valódi kőből épült piazza, a Swarovski kristály lépcsők és a varázslatos "végtelen" medence.  Mindezeket és még sok mást is felfedezhet a fedélzeten a saját tempójában, és minden pillanatot teljes mértékben kiélvezhet, miközben a világ legszebb úti céljaira utazik.

MSC Seascape hajóutak

MSC SEASCAPE

Az MSC Seascape fedélzetén olyan élmény vár Önre, amely valóban összeköti Önt a tengerrel.


Az MSC Seascape hajó az óceán szépsége előtt tiszteleg egy sor innovatív dizájnelemmel, amelyek lehetővé teszik a vendégek számára, hogy új távlatokat élvezzenek a tengeren, a pihenésre, étkezésre és szórakozásra tervezett lenyűgöző kültéri tereken keresztül.


Az áhított medencék, a panorámás felvonók és a lélegzetelállító, üvegből készült Skywalk Bridge of Sighs, az MSC Seascape ikonikussá és egyedivé teszi az óceán szenzációs kilátópontjait.


Ezen túlmenően az új, magával ragadó, innovatív technológiával ellátott high-tech szórakoztatás végtelen lehetőségeket kínál a vendégeknek.

Welcome 2 MIAMI csoportos MSC Seascape karibi hajóút magyar idegenvezetővel

Welcome to MIAMI csoportos MSC Seascape karibi hajóút magyar ideiegnvezetővel.jpg

Miami (United States), Nassau (Bahamas), San Juan (Puerto Rico), Puerto Plata (Dominican Rep.), Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahamas), Miami (United States)

2023. November 23. - December 3.

A Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt. Minden olyan turista álma, aki csodálatos környezetben szeretne pihenni, amelyet hosszú, fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, korallzátonyok, sokszínű trópusi halak és türkizkék tenger vesz körül. És most, az exkluzív Ocean Cay MSC Marine Reserve szigettel a vendégek egyedülálló élményben részesülhetnek a Karib-tengeren.

KARIBI pillanatok MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

KARIBI pillanatok MSC Seascape csoportos HAJÓÚT magyar idegenvezetővel.jpg

Miami (United States), Ocho Rios (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahamas), Miami (United States)

2023. November 30. - December 10.

Nehéz, sőt, gyakorlatilag lehetetlen nem meghatódni attól a hihetetlen látványtól, amelyet ezek a szigetek nyújtanak Barbadostól Jamaikáig, Szent Luciától a Bahamákig, Guadeloupe-tól Trinidad és Tobagóig. Engedje el magát a hullámok csobogásának hangjára, és esetleg engedje át magát egy kis vásárlásnak és éjszakai életnek a trendi Miamiban vagy a titokzatos mexikói Costa Mayában. Mindezt olyan légkörben, ahol az órák mintha már régen megálltak volna, és az utazó a gyarmati falvak, rumültetvények és kalózöblök ősi világába csöppenhet.

MSC Seashore hajóutak

MSC SEASHORE

Az első a két dúsított Seaside EVO osztályú hajó közül. A Seaside hajóosztály úttörő és úttörő tervezésére építve, amelynek célja, hogy közelebb hozza a vendégeket a tengerhez, az MSC Seashore számos vadonatúj funkcióval, térrel és élménnyel bővült és gazdagodott a vendégek számára.

Az MSC Seashore élvonalbeli technológiával is fel lesz szerelve, így a világ első olyan tengerjáró hajójává válik, amely új légtisztító rendszerrel, a "Safe Air"-rel rendelkezik, amely UV-C lámpás technológiát használ a vírusok és baktériumok eltávolítására, hogy tiszta és biztonságos levegőt garantáljon a vendégek és a személyzet számára.

Az MSC Seashore egyike azoknak a hajóknak, amelyek az Ocean Cay MSC Marine Reserve, az MSC exkluzív bahamai célállomása felé hajóznak.

MSC Seaside hajóutak

MSC SEASIDE

Az MSC Seaside újraírja a tengerjáró hajók tervezésének szabályait, és a beltéri és kültéri területek kombinálásával úgy kapcsolja össze Önt a tengerrel, mint még soha.


A 8. fedélzet alatt található egy egyedülálló tengerparti sétány, amelyet étkezési, ivási, vásárlási, fürdőzési és napozási lehetőségek szegélyeznek. A két üvegpadlós kifutóból és a panorámás liftekből pedig csodálatos kilátásban gyönyörködhet.   

MSC Seaview hajóutak

MSC SEAVIEW

Az MSC Seaview hajós hajóút élménye arról szól, hogy összekapcsolja Önt a kinti világgal, a tengertől az égig. Akár az egyik medencénél napozik, akár a tengerparti sétányon sétál, akár a csillagok alatt vacsorázik, akár a pazarul felszerelt MSC Aurea Spa-ban élvez egy pihentető masszázst, mindig csodálatos kilátás veszi körül.

A Zip Line a következő hónapokban átmenetileg nem lesz elérhető hajóink fedélzetén a körutazások alkalmával.

MSC Sinfonia hajóutak

MSC SINFONIA

Az MSC Sinfonia a nagy zeneszerzők szimfóniái előtt tiszteleg a klasszikus hajóút élményének alaposan modern újraértelmezésében.


A stílusos dizájner belső terek a letisztult vonalakat és minden modern kényelmet a hagyományos természetes fa, sárgaréz és márvány melegségével ötvözik, így a hajó minden egyes lenyűgöző helyszíne egyedi hangulatot áraszt.

MSC Splendida hajóutak

MSC SPLENDIDA

Az MSC Splendida ökohajó kényelemben, stílusban és luxusban szállítja Önt a világ legkívánatosabb körutazási célpontjaira, miközben maga is gyönyörű úti cél. Az MSC Splendida fedélzetén rengeteg a látnivaló és a tennivaló, így minden nap az MSC Splendida fedélzetén új felfedezések világát ígéri minden korosztály számára, még mielőtt a partra lépnének.

MSC Virtuosa hajóutak

MSC VIRTUOSA

Az MSC Virtuosa névadója a virtuóz szóból származik, ami azt jelenti, hogy valaki magasan képzett egy tevékenység bármely területén, így az MSC Virtuosa elnevezéssel tisztelegnek az MSC Cruises építészei és a Les Chantiers de l'Atlantique hajógyár partnerei előtt, akik ezt az innovatív hajóosztályt tervezték és építették. Ez az új sétahajó az MSC Cruises flottájának két legnagyobb hajója közül az egyik, testvérhajójával, az MSC Grandiosával együtt, és lenyűgöző vendégfunkciókkal büszkélkedhet, amelyek mind tökéletes harmóniában állnak össze, hogy tökéletes sétahajózási élményt nyújtsanak.

ARAB Emírségek csoportos MSC Virtuosa hajóút magyar idegenvezetővel

ARAB Emírségek csoportos MSC Virtuosa hajóút magyar idegenvezetővel DUBAI indulással.jpg

Dubai (U.Arab Emirates), Doha (Qatar), Bahrain (Bahrain), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Dubai (U.Arab Emirates)

2023. December 1-9.

Engedje át magát ennek a fényűző utazásnak egy MSC körutazással, amely régi hagyomány, és egyben az Emirátusok által az elmúlt években elért fejlődés része is: Abu Dhabi és Dubai merész, futurisztikus építészetével lep meg, Sir Bani Yas szigete pedig álomszerű tengerparti élményekkel vagy a mangroveerdők, a sivatag és a védett öblök közötti szafari semmihez sem fogható élményével örvendeztet meg.

MSC World Europa hajóutak

MSC WORLD EUROPA

A hajó egy modern tengerjáró hajó, amely semmi máshoz nem hasonlítható, és a tengeren lehetséges határokat feszegeti. Rekordokat dönt meg, új mércéket állít fel, és a valaha volt legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk. A hajó tiszta üzemanyaggal működik, és az egész hajóra integrált zöld technológiával rendelkezik, így a bolygó jövője iránti elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot.

Mi vagyunk a világ harmadik legnagyobb körutazási márkája, valamint vezető szerepet töltünk be Európában, Dél-Amerikában, az Öböl-régióban és Dél-Afrikában, és a kiépített kapacitás mellett nagyobb piaci részesedéssel rendelkezünk, mint bármely más szereplő. Emellett mi vagyunk a leggyorsabban növekvő globális körutazási márka, erős jelenléttel a karibi, észak-amerikai és távol-keleti piacokon. 
 
A svájci Genfben található központunk az MSC Group része, amely a vezető, magántulajdonban lévő, svájci székhelyű, több mint 300 éves tengeri örökséggel rendelkező hajózási és logisztikai konglomerátum.

Világszerte több mint 30 000 alkalmazottat foglalkoztatunk, és a világ számos országában értékesítünk körutazásokat. Minden egyes magasan képzett hajóparancsnokunk a vállalat tapasztalataira támaszkodva navigálja hajóflottánkat.

TERVEZD VELÜNK HAJÓUTAD

Mire van szükségem az utazásomhoz? Hol lehet tesztelni? Mire számíthatok a fedélzeten? Kérdések és kérdések, amelyekre szívesen válaszolunk. Nyaralási iránytűnkben minden fontos információt megtalál.

Otthon a tengeren. Tengerre néző kabin, erkély vagy extra hely egy lakosztályban - Ön dönti el, hogyan szeretne aludni csókos hajóinkon. Találja meg álmai kabinját most az MSC kabinkereső segítségével!

bottom of page