MSC Lirica

Az MSC Lirica a klasszikus vonalak mentén nyújt különleges körutazási élményt, amelynek középpontjában az elegancia, a kényelem és a vendégszeretet áll, az MSC Cruises mediterrán életmódjának legszebb hagyományai szerint. 
A nyugodt tágasság légköre hatja át a hajót, az előcsarnokból csodálatos belső kilátással, a társalgók padlótól a mennyezetig érő képablakaiból pedig akadálytalan kilátással az óceánra.
De számos intim helyiséget is talál, mint például az elegáns Beverly Hills bár vagy a hagyományos angol stílusú Lord Nelson Pub, amely tökéletes menedék a színház előtti italozáshoz. A modernitás és a hagyomány keveredik ezen a környezetbarát hajón. 
A Broadway Színház a hagyományos vonalak ultramodern újraértelmezése. Felhívjuk figyelmét, hogy a színházba az esti előadásokra csak előzetes bejelentkezéssel lehet bejutni (a többi hajóra nem szükséges). A foglalásnak három gyors és egyszerű módja van: csatlakozzon okostelefonjával vagy táblagépével az ingyenes fedélzeti wi-fi hálózathoz, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy kérje a recepción.
Új, tágas, erkélyes kabinokkal bővítettük a kínálatot, hogy vendégeinket csodálatos panorámával örvendeztessük meg. Megnagyobbítottuk az étterem és a büfé területét, hogy még többféle kulináris élvezetet kínálhassunk.
Új, 319 m2-es területet építettünk be, amelyet zenével és tánccal tölthetünk meg. Olyan neves partnerek segítségével, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco®, mesés új játszótereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas, szórakoztató vízi funkciókkal teli Spray Parkkal. És hogy még több utat kínáljunk a kikapcsolódáshoz, a pazar MSC Aurea Spa-t még több masszázshelyiséggel bővítettük.
A fedélzeten minden pillanatban valami újat tapasztalva élvezhetik a hajón töltött időt, így nem lesz meglepő, ha az utazók lírai szavakat szőnek arról, hogy a tengerjáró hajó az utazásuk szíve, nem kevésbé, mint a hihetetlen úti célok, amelyek felfedezésére elvezeti őket.

 
 

MSC Lirica csoportos görögországi hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Május 1-8.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.