MSC Magnifica

Az MSC Magnifica mesterien ötvözi a Musica osztály nyugodt kifinomultságát a Fantasia osztályú zászlóshajóink változatosságával és bőségével, és a két világ legjobbjait kínálja a hajóutazóknak.
A hagyományos kézművességet az úttörő dizájnnal ötvöző, kiváló helyszínek ezen a hajón elkényeztetik Önt a választékban, beleértve az 5 ínyenc éttermet, amelyek a világ minden tájáról származó ételeket szolgálnak fel, valamint a 12 dizájner tematikájú bárt. A gyerekek és tinik imádják a saját tematikus helyszíneket és a különleges klubokat, amelyek segítenek megtörni a jeget az új barátokkal.
A hajó díjnyertes MSC Aurea Spa-ja hagyományos balinéz masszázsokat és ultramodern szépségápolási kezeléseket kínál: szauna, törökfürdő, fitneszközpont, talassoterápiás terem és relaxációs részleg.  
A szabadidős létesítmények nem kevésbé lenyűgözőek: egy buja szabadtéri medencekomplexum, 4 pezsgőfürdő, egy szolárium és egy Magrodome behúzható tetővel ellátott, tetőtéri fedett medence, így időjárástól függetlenül tökéletes fürdőzésben lehet része. Emellett tenisz, minigolf, bowling, biliárd, csúcstechnológiás edzőterem és külön futópálya is rendelkezésre áll.
Ennyi változatosság mellett biztos lehet benne, hogy minden pillanatot teljes mértékben átélhet. A szórakozás esténként is folytatódik: látványos kaszinó, panorámás diszkó, 4D mozi, internetkávézó, szivarszalon, plüss 1200 férőhelyes színházterem és élő szórakoztatás a bárszalonokban.  Ha egy csendesebb estét szeretne eltölteni, lépjen ki a fedélzetre egy romantikus italra a csillagok alatt, és nézze a hullámokat. Az MSC Magnifica minden tekintetben méltó a nevéhez - olyan hajóutat kínál, amely emlékezetesen csodálatos.