MSC Meraviglia

Az MSC Meraviglia tele van rendkívüli funkciókkal, amelyek minden évszakban tökéletes tengeri élményt nyújtanak. A fedélzeten kiemelkedő, autentikus étkezési lehetőségek és a világot felülmúló szórakozási lehetőségek várják a vendégeket új panorámaterületekkel, egy innovatív, óceánra néző hátsó társalgóval, egy kétszintes "belső sétánnyal", 480 négyzetméteres LED-kupolával és egy látványos, szabadtéri víziparkkal összekötött szórakoztató területtel. Emellett az MSC Meraviglia egyike annak a négy hajónak, amely az MSC exkluzív bahamai úti céljához, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-hez közlekedik.

Csoportos MSC hajóutak
 
 

MSC Meraviglia csoportos hajóút Bahamák és Mexikó érintésével magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. November 18-28.

A Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt. Álomország minden olyan turista számára, aki csodálatos környezetben, hosszú fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, sokszínű trópusi halakkal teli korallzátonyok és türkizkék tenger által körülvett csodálatos környezetben szeretne pihenni. És most, az exkluzív Ocean Cay szigettel a vendégek egyedülálló élményben részesülhetnek a Karib-tengeren.

Egy karibi körutazás során nehéz, sőt, gyakorlatilag lehetetlen nem meghatódni attól a hihetetlen látványtól, amelyet ezek a szigetek nyújtanak Barbadostól Jamaikáig, Szent Luciától a Bahamákig, Guadalupe-tól Trinidad és Tobagóig.

Engedje el magát a hullámok csobogásának hangjára, és talán engedje meg magának, hogy a divatos Miamiban vagy a titokzatos mexikói Costa Mayában vásárolgasson és szórakozzon egy kicsit az éjszakai életben.