MSC Musica

Az MSC Musica nem csak egy új osztályú ökológiai sétahajót indított útjára, hanem egy új osztályú hajóutat is - a kecses vonalak és a szuperlatívusz választék tágas világát, amelyet a kreativitás, a finom természetes anyagok és a részletek iránti figyelem gazdagít, amely mindig is megkülönböztette az MSC Cruises hajót.

Az élet a fedélzeten gyönyörű attól a pillanattól kezdve, hogy a fedélzetre lép; a központi előcsarnok háromszintes vízesésétől az átlátszó zongoráig, amely kristálypadlón lebeg a csillogó vízzel teli medence felett. A fedélzeten található dizájner helyszínek ugyanilyen inspirálóak, akár táncol egy zenekarra a káprázatos Crystal Lounge-ban, akár megáll az elegáns Havana Club szivarszalonban, akár borkóstolásra hívja magát, akár játszik a Sanremo Casino-ban, vagy hátradől egy nagyszerű élő előadáson a lenyűgöző Teatro La Scala-ban.

A gyönyörű hajó elragadóan változatos konyhája kiemelkedő - mindezt frissen, hagyományos módon, elsőrangú alapanyagokból készítik el. Kényeztesse magát zamatos olasz ínyencségekkel az Il Giardino-ban, kényeztesse magát a Kaito Sushi bárban, vagy fedezze fel az autentikus olasz pizzák zamatos választékát. A gyerekek és a fiatal felnőttek az MSC mediterrán életmódjára jellemző különleges bánásmódot élvezhetik: beltéri és kültéri játszóeszközök, saját medence, valamint külön Kids és Teens Clubok gondoskodnak a pezsgő társasági életről a fedélzeten.

Lépjen az MSC Musica fedélzetére, és tapasztalja meg a melegség és a zene varázslatos világát, amely a hajóút minden percét felejthetetlen élménnyé teszi.