MSC Musica

Az MSC Musica nem csak egy új osztályú ökológiai sétahajót indított útjára, hanem egy új osztályú hajóutat is - a kecses vonalak és a szuperlatívusz választék tágas világát, amelyet a kreativitás, a finom természetes anyagok és a részletek iránti figyelem gazdagít, amely mindig is megkülönböztette az MSC Cruises hajót.
Az élet a fedélzeten gyönyörű attól a pillanattól kezdve, hogy a fedélzetre lép; a központi előcsarnok háromszintes vízesésétől az átlátszó zongoráig, amely kristálypadlón lebeg a csillogó vízzel teli medence felett. A fedélzeten található dizájner helyszínek ugyanilyen inspirálóak, akár táncol egy zenekarra a káprázatos Crystal Lounge-ban, akár megáll az elegáns Havana Club szivarszalonban, akár borkóstolásra hívja magát, akár játszik a Sanremo Casino-ban, vagy hátradől egy nagyszerű élő előadáson a lenyűgöző Teatro La Scala-ban.
A gyönyörű hajó elragadóan változatos konyhája kiemelkedő - mindezt frissen, hagyományos módon, elsőrangú alapanyagokból készítik el. Kényeztesse magát zamatos olasz ínyencségekkel az Il Giardino-ban, kényeztesse magát a Kaito Sushi bárban, vagy fedezze fel az autentikus olasz pizzák zamatos választékát. A gyerekek és a fiatal felnőttek az MSC mediterrán életmódjára jellemző különleges bánásmódot élvezhetik: beltéri és kültéri játszóeszközök, saját medence, valamint külön Kids és Teens Clubok gondoskodnak a pezsgő társasági életről a fedélzeten.
Lépjen az MSC Musica fedélzetére, és tapasztalja meg a melegség és a zene varázslatos világát, amely a hajóút minden percét felejthetetlen élménnyé teszi.

 
 

MSC Musica csoportos hajóút a görög-szigeteken magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Szeptember 11-18.

Fantasztikus tájak, hamisítatlan mediterrán ízek és életérzés sok-sok szikrázó napsütéssel megkoronázva: mi más kell még egy feledhetetlen nyaraláshoz? Talán csak egy ragyogó környezet - ez is adott a gyönyörű MSC Musica fedélzetén. Tartson velünk a Földközi-tenger keleti medencéjébe, barangoljon három mediterrán ország legszebb tájain. Két kikötő között pedig élvezze az MSC Musica luxus kényelmét és tengernyi programkínálatát! Az utazást bátran tudjuk ajánlani mindenkinek: legyen szó egy romantikus hétről, családi nyaralásról vagy jól megérdemelt pihenésről a nyári szezon elején. A végtelen programok és kimeríthetetlen szórakozási lehetőségek garantálják, hogy mindenki jól érezze magát: az is, aki önfeledt szórakozásra vágyik, vagy aki családjával vakációzna.  De a mediterrán vidék páratlan történelmi kulturális örökségének felfedezésére is remek lehetőséget nyújt ez az utazás.