MSC Opera

Még mielőtt az MSC Opera kihajózik, a fedélzetre lépve olyan, mintha felfedezőútra indulna. Az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorával a hajó most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen.
Tágas, új, erkélyes kabinokkal bővítettük a hajót, hogy vendégeinket csodálatos panorámával örvendeztessük meg. 
Megnagyobbítottuk az éttermet és a büfé területét, hogy még többféle kulináris élvezetet kínálhassunk. 
Új, 319 m2-es területet építettünk be, amelyet zenével és tánccal tölthetünk meg. Olyan neves partnerek segítségével, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco®, mesés új játszótereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas, szórakoztató vízi funkciókkal teli Spray Parkkal. És hogy még több utat kínáljunk a kikapcsolódáshoz, a pazar MSC Aurea Spa-t még több masszázshelyiséggel bővítettük.
A 6. fedélzeten új, WALK THROUGH SHOPS elnevezésű vásárlási terület nyílik. 
A Teatro dell'Opera a hagyományos vonalak ultramodern újraértelmezése. Felhívjuk figyelmét, hogy a színházba az esti előadásokra csak előzetes bejelentkezéssel lehet bejutni (a többi hajóra nem szükséges). A foglalásnak három gyors és egyszerű módja van: csatlakozzon okostelefonjával vagy táblagépével az ingyenes fedélzeti wi-fi hálózathoz, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy kérje a recepción.
Mindez csak egy kis ízelítő abból, amit egy hajóút az MSC Opera fedélzetén kínál. Új élmények világát fedezheti fel a fedélzeten, napról napra, pillanatról pillanatra. 
Mert az MSC Opera az a hajó, amelyik illik Önhöz.

 
 

MSC Opera csoportos hajóút az Arab-öbölben magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. December 3-11.

Az Arab-öböl a modern életmód és a történelmi hagyományok lenyűgöző ötvözete. Különleges kulturális identitása, futurisztikus építészete, szent mecsetei és extravagáns életstílusa az egyik legcsábítóbb hely az utazók számára. Egy körutazás ideális módja lehet annak, hogy felfedezze a világ e különleges részének rejtett gyöngyszemeit.