MSC Opera

Még mielőtt az MSC Opera kihajózik, a fedélzetre lépve olyan, mintha felfedezőútra indulna. Az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorával a hajó most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen.
Tágas, új, erkélyes kabinokkal bővítettük a hajót, hogy vendégeinket csodálatos panorámával örvendeztessük meg. 
Megnagyobbítottuk az éttermet és a büfé területét, hogy még többféle kulináris élvezetet kínálhassunk. 
Új, 319 m2-es területet építettünk be, amelyet zenével és tánccal tölthetünk meg. Olyan neves partnerek segítségével, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco®, mesés új játszótereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas, szórakoztató vízi funkciókkal teli Spray Parkkal. És hogy még több utat kínáljunk a kikapcsolódáshoz, a pazar MSC Aurea Spa-t még több masszázshelyiséggel bővítettük.
A 6. fedélzeten új, WALK THROUGH SHOPS elnevezésű vásárlási terület nyílik. 
A Teatro dell'Opera a hagyományos vonalak ultramodern újraértelmezése. Felhívjuk figyelmét, hogy a színházba az esti előadásokra csak előzetes bejelentkezéssel lehet bejutni (a többi hajóra nem szükséges). A foglalásnak három gyors és egyszerű módja van: csatlakozzon okostelefonjával vagy táblagépével az ingyenes fedélzeti wi-fi hálózathoz, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy kérje a recepción.
Mindez csak egy kis ízelítő abból, amit egy hajóút az MSC Opera fedélzetén kínál. Új élmények világát fedezheti fel a fedélzeten, napról napra, pillanatról pillanatra. 
Mert az MSC Opera az a hajó, amelyik illik Önhöz.

 
 

Nyugat-mediterrán MSC Opera csoportos hajóút Tunézia érintésével magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Május 6-14.

A Földközi-tengeri MSC hajóúttal egybekötött tuniszi nyaralás hozzáadott értéke, hogy mindössze néhány kilométeres szakaszon gyönyörű helyszíneket csodálhatunk meg a történelem előtti időszaktól napjainkig.


A kikötőből - La Goulette - kirándulás az ókori Karthágó maradványaihoz, amely 1979 óta az UNESCO világörökség része, a Földközi-tenger egyik legdinamikusabb és legfontosabb központjának szívébe vezet. Karthágóban megcsodálhatjuk a Kr. u. 2. században épült Antonino római fürdőt, az 5000 néző befogadására alkalmas, azonos nevű amfiteátrumot és egy kis pun nekropoliszt. A hajóút során nem szabad kihagyni a Karthágói Nemzeti Múzeum, Tunézia két régészeti múzeumának egyike látogatását sem, ahonnan csodálatos kilátás nyílik La Goulette kikötőjére.