MSC Orchestra

Az MSC Orchestra tágas, elegáns belső tereket és a Musica osztályunk által ismert változatosságot ötvözi, így az MSC Orchestra az Ön álomhajózását ígéri. Mert az élet a fedélzeten olyan lehet, amilyennek Ön szeretné.
Ha a pihenés a cél, a fedélzeten bőséges hely áll rendelkezésre a napozáshoz vagy a kiváló Body and Mind Spa-ban való lazításhoz, ahol kényeztető törökfürdők, szaunák és számtalan varázslatos masszázs várja.
Az aktív típusok számára egy sportközpont áll rendelkezésre edzőteremmel, 5 lenyűgöző medencével és még egy futópályával is, amely lehetővé teszi, hogy a friss tengeri szellőben zavartalanul tartsa az állandó tempót.
Az MSC Orchestra izgalmas kulináris utazásra is elviszi Önt, kezdve a Shanghai kínai étteremtől az autentikus Dim Sum specialitásokon át a Four Seasons ínyenc olasz éttermi élményig és a La Piazzettáig, ahol felfedezheti a legfinomabb pizzát Nápolyon kívül.
Az ökohajó dizájnos helyszínei minden pillanatot különleges eseménnyé tesznek, akár élőzenére táncolhat a leopárd stílusú Savannah bárban, akár a Palm Beach kaszinóban csábíthatja a szerencse hölgyét, akár egy látványos előadást nézhet meg a szintén látványos Covent Garden színházban.
A gyerekek kedvükre vadulhatnak a Jungle Adventure játszószobában, míg a tiniknek saját Teen's Clubot biztosítanak. Bármilyen korúak és álmok is legyenek, biztos lehet benne, hogy azok valóra válnak Ön, barátai és családja számára egy olyan hajóúton, amelyhez foghatót az MSC Orchestra nem kínál.