top of page

MSC ORCHESTRA

A tágas, elegáns belső tereket finom étkezéssel, változatos szórakoztató programmal és magas színvonalú, üdülőhelyi stílusú szolgáltatásokkal ötvöző MSC Orchestra egy álomutazást ígér. Számtalan különböző kikapcsolódási és szórakozási lehetőség közül választhat minden nap, így az élet a fedélzeten olyan lehet, amilyennek Ön szeretné.

SPANYOL PARTOKON MSC ORCHESTRA CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

2023. Június 10-21.

Ha mindig is szeretett volna külföldre utazni és többet megtudni Európáról, fedezze fel a Földközi-tenger legjavát az MSC Cruises hajójáratával, és fedezze fel többek között a legautentikusabb spanyol, francia, görög vagy olasz kultúrát. Egy nyugat-mediterrán körutazás során olyan úti célokat kereshet fel, mint a spanyolországi Barcelona és Valencia, az olaszországi Civitavecchia (Róma), Genova (Portofino és Le Cinque Terre), Nápoly (Pompeji, Capri és Sorrento), vagy a franciaországi Marseille (Provenza) és Cannes (Montecarlo), hogy csak néhányat említsünk.

LISSZABONIG ÉS VISSZA CSOPORTOS MSC ORCHESTRA HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

2023. Szeptember 28. - Október 9.

Ha a Földközi-tenger nem elég, választhatja az MSC hajóútjait, amelyek Gibraltáron túlra vezetnek, hogy egy gyors látogatást tegyen a portugál partoknál, Lisszabonban és Funchalban, valamint a Kanári-szigeteken. Olaszország, Spanyolország és Marokkó, Kelet és Nyugat még soha nem volt olyan közel egymáshoz, mint az MSC Cruises hajóútjain.

bottom of page