MSC Preziosa

Utazzon körbe a világ körül luxusban az MSC Preziosa ökohajón, és élvezze a mediterrán életmód nyújtotta örömöket. 
Hajóink klasszikus dizájnja és részletes kivitelezése valódi kőből épült piazzát és olyan látványos elemeket foglal magában, mint a lendületes, Swarovski-kristályból készült nagy lépcsők és a varázslatos "végtelen" medence. 
Az olyan díjnyertes kedvencek, mint az MSC Aurea Spa szépség- és wellness kezelésekkel olvasztják el a feszültséget. Az MSC Yacht Club, az exkluzív lakosztályokból, komornyikszolgálatból, külön létesítményekből és privát fedélzetekből álló hajó a hajóban, kiváltságos luxust kínál, amely kiváltságos hozzáférést biztosít a fedélzeten található világszínvonalú szórakozási lehetőségekhez, beleértve a teljes játékkaszinót és a Broadway színházat.
Fedezze fel az MSC Preziosa exkluzív szolgáltatásait, mint például az ízletes Butcher's Cut éttermet, a csak felnőtteknek fenntartott napozóteraszt spa kezelésekkel és a gyerekeknek és tiniknek szóló Tiki bárt.
A Doremi Castle gyermek aquapark csobbanásig tartó szórakozásától és játékától kezdve a Vertigóig, a tengerek leghosszabb egyszemélyes vízicsúszdájáig, amelyet 2013-ban a Cruise International a "Legjobb innováció" díjjal jutalmazott, minden lehetőség a gyerekek és tizenévesek rendelkezésére áll.
A Galaxy étterem nyitott konyhája egész nap ízletes ételekkel büszkélkedhet, és a panorámás diszkó, amely késő estig tartja a ritmust, biztosítja, hogy a szórakozás este is folytatódjon.
Mindezt és még sok mást is felfedezhetsz a saját tempódban az MSC Preziosa hajójáraton, élj mediterrán stílusban és élvezd ki minden pillanatát, miközben a világ legszebb helyeihez utazol a tengereken át.