MSC World Europa

Osztályának első hajójaként a hajó egy modern, minden korábbitól eltérő, a tengeren lehetséges határokat feszegető sétahajó. Rekordokat dönt meg, új mércéket állít fel, és a valaha volt legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk. A hajó tiszta üzemanyaggal működik, és az egész hajóra integrált zöld technológiával rendelkezik, így a bolygó jövője iránti elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot.
Üdvözöljük az MSC Cruises hajótársasággal a jövő hajóútjain.

 
 

Mediterrán partokon csoportos MSC World Europa hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Május 6-14.

Ugorjon fel Földközi-tengeri körutazásaink egyikére, és merüljön el az egyiptomi, görög, perzsa, ibériai és római kultúrában, hogy csak néhányat említsünk.
Kóstolja meg az igazi mediterrán konyhát, ahol az olívaolaj, a búza, a gabonafélék, a gyümölcsök és a zöldségek mindig bőségesen megtalálhatók.

Ha mindig is szerette volna meglátogatni a világ legemblematikusabb műemlékeit, mint például a Colosseumot Rómában, a Parthenont Athénban vagy a Basílica de la Sagrada Familia-t Barcelonában, akkor meghívjuk Önt egy romantikus nyaralásra párként vagy egyedülálló élmények és emlékek megteremtésére családként vagy baráti társaságként, ahogyan még soha nem tette, az MSC Földközi-tenger körüli hajóútjaink egyikén.​