top of page

MSC WORLD EUROPA

A hajó egy modern tengerjáró hajó, amely semmi máshoz nem hasonlítható, és a tengeren lehetséges határokat feszegeti. Rekordokat dönt meg, új mércéket állít fel, és a valaha volt legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk. A hajó tiszta üzemanyaggal működik, és az egész hajóra integrált zöld technológiával rendelkezik, így a bolygó jövője iránti elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot.

Új mércét akartunk felállítani a körutazási iparban.

Az MSC World Europa, mint az első LNG-hajtású új tengerjáró hajónk, hatalmas előrelépést jelent ebben a küldetésben. Ez a következő generációs energiaellátás jelentősen csökkenti a kibocsátást, és mérföldkövet jelent a zéró kibocsátású üzemeltetés felé vezető utunkon.

A legmodernebb tervezésű hajó a szennyvíz tisztítására szolgáló legújabb vízvisszaforgatási technológiát és a tengeri élővilágra tekintettel a víz alatti zaj csökkentésére tervezett hajócsavarokat is tartalmaz.

A hajózás jövője nem csak a technológiáról szól: az élményről is. Az MSC World Europa-t úgy tervezték, hogy a hagyományos sétahajók nyújtotta élvezeteket teljesen új szintre emelje.


Az elegáns belső kialakítástól kezdve a 13 étkezőhelyen át az izgalmas szórakoztató programokig, a fedélzeti élmény olyan, mint egyetlen más sétahajón sem. Pihenjen a festői Panorama Lounge-ban, tapasztalja meg a futurisztikus Luna Park Aréna izgalmait, vagy veszítse el magát az ikonikus Kinetic Dome-ban.

A lenyűgöző sziluettjétől kezdve a jellegzetes merőleges íjáig a futurisztikus MSC World Europa vizuálisan is éppoly feltűnő, mint amennyire innovatív.


Egyedülálló Y-alakú nyitott tatja egy 104 méter hosszú sétányra vezet, ahonnan hihetetlen panorámás kilátás nyílik az óceánra. A sétányon található a tenger leghosszabb száraz csúszdája, a Venom Drop @ The Spiral, egy 11 szint magas, rozsdamentes acélból készült mestermű, amely egyedülálló a tengerjáró iparban.

Utazzon ízlelőbimbóival a világban az MSC World Európán. A hajó vadonatúj koncepciókkal rendelkezik, köztük a Chef's Garden Kitchen, az első hidroponikus kert a tengeren; a La Pescaderia, egy mediterrán halétterem; egy új fedélzeti mikro sörfőzde; és egy Gin bár, ahol megtanulhatja a mixelést.

A hajón emellett megtalálható néhány jellegzetes kedvenc éttermünk is, mint például az amerikai stílusú steakhouse, a latin-amerikai street food ihlette Hola! Tacos & Cantina, a Kaito Teppanyaki & Sushi bár, valamint a híres büféink.

Az MSC World Europa fedélzetén mindenki számára van valami, a flotta legnagyobb víziparkjától kezdve a dodzsemeken át az új meglepetés utcai előadásokig. A hajón szétszórt 7 medencével - köztük egy tolótetős medencével - pedig mindig van hely a vízparton és a medencefedélzeten való pihenésre.


A gyermekes családok számára a díjnyertes MSC Kids Club a legmodernebb felszereléseket kínálja a hajó egy külön erre a célra kialakított területén, ahol számos gyermekklub és személyre szabott program várja a gyerekeket minden korosztály számára.

Az MSC World Europa belülről is annyira más, mint amennyire kívülről. Teljesen új kabinok állnak rendelkezésre, és a hajó több erkélyes kabint kínál, mint bármely más tengerjáró hajó a flottában.


A hajó összesen 19 különböző kabin-kategóriával rendelkezik, 7 vadonatúj kialakítással. A Grand Suite Aurea luxusától a benne foglalt terasszal, a festői Infinite Ocean View-n át a Deluxe Balcony Promenade View-val ellátott Deluxe erkélykabinunkig minden ízlésnek megfelelő szállás megtalálható - párok, családok és minden más vendég számára.

Az MSC World Europa 2022 decemberében áll szolgálatba, a szezont egy különleges, 4 éjszakás, Dohából Dubaiba tartó hajózással kezdi. Az első szezonban a vendégek 7 éjszakás hajóutakkal a Dubai, Abu Dhabi és Katar térségében élvezhetik majd a téli hajózási élményt. Fedezze fel Abu Dhabi modern metropoliszát, fedezze fel a Sir Bani Yas-sziget egzotikus élővilágát, vagy gazdagítsa hajóútját az Al Ahsa Oasisba - az UNESCO világörökségi helyszínére - tett kirándulásokkal. 2023 nyarára az MSC World Europa a Földközi-tengerre költözik, ahol 7 éjszakás körutazásokat kínál majd - olasz, máltai, spanyol és franciaországi kikötőket érintve.

MEDITERRÁN PARTOKON CSOPORTOS MSC WORLD EUROPA HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

2023. Május 6-14.
2023. Május 13-21.

Ha mindig is szerette volna meglátogatni a világ legemblematikusabb műemlékeit, mint például a Colosseumot Rómában, a Parthenont Athénban vagy a Basílica de la Sagrada Familia-t Barcelonában, akkor meghívjuk Önt egy romantikus nyaralásra párként vagy egyedülálló élmények és emlékek megteremtésére családként vagy baráti társaságként, ahogyan még soha nem tette, az MSC Földközi-tenger körüli hajóútjaink egyikén.

bottom of page