top of page

Fedezze fel új és exkluzív bahamai úti célunkat: Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Itt egyedülálló élményt tölthet el egy autentikus karibi tengeri rezervátumban, miközben kapcsolatba kerülhet a természettel, érezheti a bahamai szellem melegét, és elmerülhet egy környezetbarát környezetben. 
Az Ocean Cay-en élvezheti a pihentető masszázst egy kabanában, felfedezheti a tenger szépségét és felfedezheti a területet dedikált kirándulásokon.

Ocean Cay - MSC Marine Reserve: Text
Ocean Cay - MSC Marine Reserve: Pro Gallery

A természet gyönyörűvé tette, mi pedig egyedivé tettük.
Fedezze fel új és exkluzív bahamai úti célunkat: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
 
Itt egyedülálló élményt tölthet el egy autentikus karibi tengeri rezervátumban, miközben kapcsolatba kerülhet a természettel, érezheti a bahamai szellem melegségét és elmerülhet egy környezetbarát környezetben.
 
A Marine Reserve több mint 2 mérföldnyi fehér homokos strandot kínál a vendégeknek, hogy elterüljenek és pihenjenek a kristálytiszta kék víz mellett, valamint minden korosztály számára nappali és éjszakai tevékenységeket.

Ocean Cay - MSC Marine Reserve: Video

Mivel a kikötés közvetlenül a szigeten történik, a hajóról egyenesen a sziget több strandjának egyikére sétálhat, ahol székek, napernyők és kabánák várják. Töltsön el egy napot búvárkodással, evezős deszkázással, jetskizéssel és egyebekkel, vagy ha pedig wellnessre és kikapcsolódásra vágyik, látogasson el a The Spa at Ocean Caybe, amely a tengerparton masszázsokat kínál. A szigeten mindenfelé megtalálható ételkocsikban és strandbárokban harapjon valamit, vagy frissítse fel magát egy Instagram-értékű itallal. A sok hajóút késő esti - vagy éjszakai - tartózkodásával egy egész napot, vagy akár kettőt is eltölthet lenyűgöző szigetünkön. Olvadjon bele a naplementébe egy strandpiknikkel, tűzrakóhelyekkel vagy egy izzó evezőlapátozással a lagúnánkban. Ezután nézze meg, ahogy a világítótorony látványos fényjátékkal ragyog.

Ocean Cay - MSC Marine Reserve: Video

Nem csoda, hogy az Ocean Cay MSC Tengeri Rezervátumot a legjobb új körutazási célpontnak választották!

Ocean Cay - MSC Marine Reserve: Video
bottom of page