MSC Cruises

Csak a tenger nyújtja a látványosságot

Fedezze fel az MSC Cruises flottáját, és fedezze fel az MSC Cruises egyes hajóinak egyedi jellemzőit.
A klasszikus eleganciát és a legmodernebb innovációt ötvöző hajóink a legmagasabb szintű kényelmet, étkezést, innovációt, szórakozást és fedélzeti élményt kínálják, különös tekintettel a környezet és a kék bolygó jólétére.
Válassza ki az MSC Cruises hajóját, és fedezze fel a tengerek látványos hajózását!

MSC Armonia hajóutak

MSC Armonia

Az MSC Armonia, amely egyike volt azoknak a hajóknak, amelyek először mutatták be az MSC Cruises klasszikus mediterrán stílus és úttörő design jellegzetes kombinációját, most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen, köszönhetően az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorának.

Lépjen hát a fedélzetre, és induljon felfedezőútra, még mielőtt kihajózik!

MSC Bellissima hajóutak

MSC Bellissima

Az MSC Bellissima lenyűgöző felszereltséggel rendelkezik, amely vetekszik testvérhajójának, az MSC Meravigliának a felszereltségével. Az innovatív MSC for Me technológia összekapcsolja Önt a többi vendéggel, a legénységgel és magával a hajóval. Továbbá a Zoe, a kabinban található Bluetooth hangszóró összekapcsolódik mobilkészülékével, így a hajóút során végig élvezheti kedvenc lejátszási listáit és dalait!  Ezen kívül a két fedélzeti belső sétányon egy látványos, 80 méter hosszú LED-kupola található.

MSC Divina hajóutak

MSC Divina

A Sophia Loren által ihletett MSC Divina elhozza a hajótársaságok aranykorának minden eleganciáját és csillogását, modern, környezetbarát technológiával kiegészítve. A fedélzeten minden modern kényelemmel, valamint számos sport- és szabadidős lehetőséggel, valamint világszínvonalú szórakozási lehetőséggel várjuk, beleértve a gyermek- és tinédzser klubokat is, hogy mindenki jól érezze magát. Emellett az MSC Divina egyike azon hajóknak, amelyek az exkluzív bahamai úti célunkhoz, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-hez közlekednek.

MSC Euribia hajóutak

MSC Euribia

Az MSC Euribia az ókori Eurybia istennőről kapta a nevét, aki a szeleket, az időjárást és a csillagképeket használta fel a tengerek uralására, továbbfejlesztve a hajó vízióját, hogy a legmodernebb fenntartható technológiák bevetésének mestere legyen az értékes tengeri ökoszisztéma védelme és megőrzése érdekében.
A hajó feltűnő új funkciókkal is fel van vértezve. Nemcsak a fedélzetek büszkélkedhetnek számos eredeti műalkotással, hanem most először maga a hajótest is vizuális remekmű.
Ezen az egyedülálló hajón, ahol a művészet és az innováció találkozik, a kék tengeren való utazás még soha nem volt ilyen zöldebb.

MSC Fantasia hajóutak

MSC Fantasia

Az MSC Fantasia stílusos és környezetbarát, a melegséget és a kényelmet a legmodernebb dizájnnal ötvözi. Szívét egy igazi kőből épült piazza alkotja, amely egy frissen sütött péksüteményeket és autentikus gelatit kínáló eszpresszó bárral egészül ki, így tökéletes hely arra, hogy elidőzzön egy pillanatra a közeli elegáns butikokban és vámmentes üzletekben való alkudozás közben.

MSC Grandiosa hajóutak

MSC Grandiosa

A testvérhajók sikerére építve az MSC Grandiosa még több közösségi teret kínál, valamint egy sor izgalmas újítást. Mindeközben az Aurea Experience vendégei egy külön erre a célra kialakított étteremben élvezhetik a rugalmas étkezés és a korlátlan italfogyasztás örömeit.

MSC Lirica hajóutak

MSC Lirica

Az MSC Lirica az MSC Cruises legjobb hagyományainak megfelelően az elegancia, a kényelem és a vendégszeretet középpontjában álló, különleges körutazási élményt kínál. A csodálatos belső kilátás az előcsarnokból és az akadálytalan óceáni kilátás a társalgók padlótól a mennyezetig érő ablakaiból hozzájárul a nyugodt tágasság érzéséhez, amelyet a különféle intim társalgók egészítenek ki.

MSC Magnifica hajóutak

MSC Magnifica

Az MSC Magnifica mesterien ötvözi a Musica osztály nyugodt kifinomultságát a Fantasia osztályú zászlóshajóink változatosságával és bőségével, és a két világ legjobbjait kínálja a hajóutazóknak. Változatossága révén biztos lehet benne, hogy minden pillanatot teljes mértékben átélhet. Az MSC Magnifica minden tekintetben méltó a nevéhez - olyan körutazást kínál, amely emlékezetesen csodálatos.

MSC Meraviglia hajóutak

MSC Meraviglia

Az MSC Meraviglia tele van rendkívüli funkciókkal, hogy minden évszakban tökéletes élményt nyújtson a tengeren. Élvezze a kiemelkedő étkezési lehetőségeket és a világot meghaladó szórakozási lehetőségeket az új panorámaterületekkel, az innovatív, óceánra néző hátsó társalgóval, a 480 m2-es LED-kupolával ellátott kétfedélzetű "belső sétánnyal" és a látványos, szabadtéri víziparkkal összekötött szórakoztató területtel. Emellett az MSC Meraviglia egyike annak a négy hajónak, amely az exkluzív bahamai úti célunkhoz, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-hez közlekedik.

MSC Musica hajóutak

MSC Musica

Az MSC Musica nemcsak egy új osztályú környezetbarát tengerjáró hajót indított útjára, hanem egy új osztályú hajóutat is - a kecses vonalak és a szuperlatívusz választék tágas világát, amelyet az MSC Cruises-t mindig is jellemző kreativitás, finom természetes anyagok és a részletekre való odafigyelés gazdagít. A melegség és vendégszeretet varázslatos világa vár minden vendéget.

MSC Opera hajóutak

MSC Opera

A kifinomult stílus, az értékes anyagok és a részletekre való odafigyelés teszi az MSC Operát egy olyan tengerjáró hajóvá, amelyről tényleg érdemes énekelni! A Musica és Fantasia osztályú testvéreinél klasszikusabb vonalak mentén épült, ami különleges hangulatot teremt a fedélzeten, miközben lehetővé teszi, hogy olyan úti célokat is felkeressen, amelyek a nagyobb hajók számára elérhetetlenek.

MSC Orchestra hajóutak

MSC Orchestra

A tágas, elegáns belső tereket finom étkezéssel, változatos szórakoztató programmal és magas színvonalú, üdülőhelyi stílusú szolgáltatásokkal ötvöző MSC Orchestra álomutazást ígér. Számtalan különböző kikapcsolódási és szórakozási lehetőség közül választhat minden nap, így az élet a fedélzeten olyan lehet, amilyennek Ön szeretné.

MSC Poesia hajóutak

MSC Poesia

Az MSC Poesia egy innovatív, elegáns stílusú tengerjáró hajó, amely a hagyományos kézműves mesterséget kreatív dizájnba foglalja. Lépjen a fedélzetre, és lépjen be a kényelem kifinomult világába. Akár családi nyaralás, luxus kényeztetés vagy romantikus menekülés az oka a fedélzeten való tartózkodásának, az MSC Poesia egy olyan hajó, amely igazán inspiráló körutazási élményt kínál.

MSC Preziosa hajóutak

MSC Preziosa

A gyönyörűen megmunkált MSC Preziosa klasszikus kialakítása olyan látványos elemeket tartalmaz, mint a valódi kőből épült piazza, a Swarovski kristály lépcsők és a varázslatos "végtelen" medence.  Mindezeket és még sok mást is felfedezhet a fedélzeten a saját tempójában, és minden pillanatot teljes mértékben kiélvezhet, miközben a világ legszebb úti céljaira utazik.

MSC Seascape hajóutak

MSC Seascape

Az MSC Seascape, az innovatív MSC Seashore elbűvölő testvérhajójának, az MSC Seascape-nek a fedélzetén olyan élmény vár Önre, amely valóban összeköti Önt a tengerrel.
Az MSC Seascape élvonalbeli kialakítása soha nem látott közelségbe hozza a vendégeket a tengerhez, a pihenésre, étkezésre és szórakozásra kialakított lenyűgöző kültéri terei révén.
A 13 000 négyzetméternyi nyitott fedélzet, a lenyűgöző tengerparti sétány, amelyet étkezési, ivási, fürdőzési és napozási helyek szegélyeznek, az áhított Infinity Aft medence, a panorámás felvonók és a lélegzetelállító, üvegből készült Skywalk Bridge of Sighs, az MSC Seascape ikonikussá és egyedülállóvá teszi az óceán szenzációs kilátópontjait.
Zászlóshajónk kihagyhatatlan, élvonalbeli szórakozási lehetőségeket kínál majd, köztük - a tengeren először - az MSC RoboCoaster-t, egy példátlanul izgalmas utazást, amely a fedélzeten minden adrenalinfüggőnek örömet okoz.

MSC Seashore hajóutak

MSC Seashore

Az első a két dúsított Seaside EVO osztályú hajó közül. A Seaside hajóosztály úttörő és úttörő tervezésére építve, amelynek célja, hogy közelebb hozza a vendégeket a tengerhez, az MSC Seashore számos vadonatúj funkcióval, térrel és élménnyel bővült és gazdagodott a vendégek számára.
Az MSC Seashore élvonalbeli technológiával is fel lesz szerelve, így a világ első olyan tengerjáró hajójává válik, amely új légtisztító rendszerrel, a "Safe Air"-rel rendelkezik, amely UV-C lámpás technológiát használ a vírusok és baktériumok eltávolítására, hogy tiszta és biztonságos levegőt garantáljon a vendégek és a személyzet számára.
Az MSC Seashore egyike azoknak a hajóknak, amelyek az Ocean Cay MSC Marine Reserve, az MSC exkluzív bahamai célállomása felé hajóznak.

MSC Seaside hajóutak

MSC Seaside

Az MSC Seaside újraírja a tengerjáró hajók tervezésének szabályait, és a beltéri és kültéri területek kombinálásával úgy kapcsolja össze Önt a tengerrel, mint még soha.
A 8. fedélzet alatt található egy egyedülálló tengerparti sétány, amelyet étkezési, ivási, vásárlási, fürdőzési és napozási lehetőségek szegélyeznek. A két üvegpadlós kifutóból és a panorámás liftekből pedig csodálatos kilátásban gyönyörködhet.

MSC Seaview hajóutak

MSC Seaview

Az MSC Seaview hajós hajóút élménye arról szól, hogy összekapcsolja Önt a kinti világgal, a tengertől az égig. Akár az egyik medencénél napozik, akár a tengerparti sétányon sétál, akár a csillagok alatt vacsorázik, akár a pazarul felszerelt MSC Aurea Spa-ban élvez egy pihentető masszázst, mindig csodálatos kilátás veszi körül.

MSC Sinfonia hajóutak

MSC Sinfonia

Az MSC Sinfonia a nagy zeneszerzők szimfóniái előtt tiszteleg a klasszikus hajóút élményének alaposan modern újraértelmezésében. 
A stílusos dizájner belső terek a letisztult vonalakat és minden modern kényelmet a hagyományos természetes fa, sárgaréz és márvány melegségével ötvözik, így a hajó minden egyes lenyűgöző helyszíne egyedi hangulatot áraszt.

MSC Splendida hajóutak

MSC Splendida

Eco-ship MSC Splendida carries you in comfort, style and luxury to the most desirable cruise destinations in the world, while at the same time being a beautiful destination in her own right. With so much to see and do on board, every day on MSC Splendida promises travellers of all ages a world of new discoveries, before they even step ashore.

MSC Vituosa hajóutak

MSC Virtuosa

Az MSC Virtuosa névadója a virtuóz szóból származik, ami azt jelenti, hogy valaki magasan képzett egy tevékenység bármely területén, így az MSC Virtuosa elnevezéssel tisztelegnek az MSC Cruises építészei és a Les Chantiers de l'Atlantique hajógyár partnerei előtt, akik ezt az innovatív hajóosztályt tervezték és építették. Ez az új sétahajó az MSC Cruises flottájának két legnagyobb hajója közül az egyik, testvérhajójával, az MSC Grandiosával együtt, és lenyűgöző vendégfunkciókkal büszkélkedhet, amelyek mind tökéletes harmóniában állnak össze, hogy tökéletes sétahajózási élményt nyújtsanak.

MSC World Europa hajóutak

MSC World Europa

Az MSC World Europa nem arra épült, hogy bejárja a világot. Azért épült, hogy megváltoztassa azt.
Osztályának első hajójaként egy modern, minden korábbitól eltérő sétahajó, amely a tengeren lehetséges határokat feszegeti. Rekordokat dönt meg, új mércéket állít fel, és a valaha volt legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk. A hajó tiszta üzemanyaggal működik, és az egész hajóra integrált zöld technológiával rendelkezik, így a bolygó jövője iránti elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot.
Üdvözöljük az MSC Cruises hajótársasággal a jövő hajóútjain.

 

Hajóút ajánlatkérés

Tegye felejthetetlenné a következő nyaralását

Mint szinte minden utazási döntés esetében, a legjobb hajóút mindig az a hajóút, amelyik a legjobban megfelel Önnek. Norvégia fjordjain szeretne felhajózni, vagy inkább a Földközi-tenger türkizkék vizein szeretne hajózni? Családját egy tematikus, Disney-figurák által látogatott hajóút érdekli, vagy Ön és párja egy meghitt, romantikus folyami utazásra vágyik? Inkább szmokingot vagy egy strapabíró túrabotot csomagolna? Az utazások és az úti célok egyre bővülő választékával még a szkeptikusok is találnak itt valamit, ami felkelti az érdeklődésüket. A hagyományos családbarát vonalaktól a kisebb, speciálisabb körutazásokig a Travel + Leisure segít eligazodni ezeken a forgalmas vizeken.

 

Csoportos hajóutak

Magyar nyelvű idegenvezetővel

már 199 900 Ft/fő-től

MSC csoportos hajóutak

már 899 900 Ft/fő-től

Norwegian csoportos hajóutak

 

MSC Cruises

Ha szeretné megtapasztalni a Földközi-tenger élményét egy modern hajón, változatos útvonalakkal és étkezési lehetőségekkel, akkor az MSC az Ön választása. Számos modern hajójuk van Európában, a Karib-tengeren és az Egyesült Államokban. Mindegyik hajó modern módon van berendezve, és számos étkezési lehetőséggel rendelkezik, amelyek között büfé, a la carte és különféle ültetett éttermek is vannak.